Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőm gumi nélkül szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm gumi nélkül szeretne szexelni, szerinte a "kiveszemmielőttelmegyek" módszert kéne alkalmazni. Vélemény?

Figyelt kérdés

Simán lenne annyi önuralmam, de az előváladék miatt nem tartom ésszerű dolognak, nem akarok purgyét. Barátnőmet viszont lehetetlen meggyőzni, szánalmas diszkós haverok televagánykodták a fejét, hogy nekik beválik a módszer, és mindet elhitte.

Mit kéne tenni, szerintetek kipróbáljuk így? Vagy volt már valaki ilyen helyzetben?

2012. okt. 2. 13:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Fogamzásgátló tablettáról még nem hallottatok? :)
2012. okt. 2. 13:06
 2/20 anonim ***** válasza:
56%
Neked nincs vesztenivalód. Ha bekapja a legyet, ő hordja ki. Írjatok egy nyilatkozatot, hogy te nem akartál védekezés nélkül szeretkezni, így ha gyerek lesz belőle, nem fogsz gyerektartást fizetni. Ezt írasd alá a kis p.csával is. Így aztán mehet a menet.
2012. okt. 2. 13:07
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én nem mennék bele. Nem a haverjainak kéne felnevelni a gyereket meg pénzt teremteni a dolgaira... Szóval gumi nélkül max fogamzásgátlóval de úgy is még a kivétellel kombinálva, bármennyire is jobban szeretek elmenni egy csajban akció közben mivel gyereket nem akarok inkább az élvezetből veszítsek kicsit :) 22/F
2012. okt. 2. 13:08
 4/20 anonim ***** válasza:

Pharmatex vagy hasonló helyi fogamzásgátlót használjatok (hüvelytabletta, krém, kúp...)

(Én nem esek így teherbe, évek óta csináljuk így a párommal, de az egy dolog...)

2012. okt. 2. 13:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs 18 éves a csaj, nem nyilatkozhat, egy ilyen nyilatkozatot egyébként is hitelesíteni kell közjegyzővel, tanúkkal, az meg már milyen:D
2012. okt. 2. 13:11
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

A Pharmatex sz-rt sem ér.

Húzd csak azt a gumit. Mondjuk azért te nem tűnsz hülyének, honnan jött, hogy egy ilyen butuska libával jöjj össze, akinek a haverjai valami tudósnak számítanak?

2012. okt. 2. 13:13
 7/20 anonim ***** válasza:
72%

szerintem nem normális a barátnőd, bocsi. Vagy már terhes mástól. Hacsak nem mondasz le a gyerekről és a jogaidról is felé, akkor bizony fizetned kell a gyerektartást, ha tetszik, ha nem. Védekezéstől függetlenül.

A megszakításos módszer annak való, akinek nem baj, ha becsúszik a baba. A diszkós haverok majd röhöghetnek rajta, ha terhes lesz. Neked meg legyen eszed és ne csináld.

2012. okt. 2. 13:13
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a "hülyepitsa" jellegű kommenteket majd a jövőben mellőzzétek már. Természetesen nem fogok gumi nélkül szexelni, de hogy tudnám erről meggyőzni? Mutassam meg neki ezt a beszélgetést?
2012. okt. 2. 13:25
 9/20 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátló nemigen jöhet szóba.
2012. okt. 2. 13:26
 10/20 anonim ***** válasza:
41%

ma 13:10 vagyok.

Én a megszakításra értettem, hogy nem esek teherbe úgy, mivel nem használunk semmit.

(Kipróbáltunk sokfélét, egyik se jött be, nálunk meg ez bevált, bízom ebben így majdnem 10 év után.)

Lehet, hogy nektek hihetetlen, hogy vannak, akik nem bírják a gumit. Én is így vagyok. Nem nem akarom, egyszerűen fáj vele (még síkosítóval is), én meg élvezni szeretem a szexet, nem pedig szenvedni, miközben bennem van... Ennyi.

2012. okt. 2. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!