Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm gumi nélkül szeretne szexelni, szerinte a "kiveszemmielőttelmegyek" módszert kéne alkalmazni. Vélemény?
Simán lenne annyi önuralmam, de az előváladék miatt nem tartom ésszerű dolognak, nem akarok purgyét. Barátnőmet viszont lehetetlen meggyőzni, szánalmas diszkós haverok televagánykodták a fejét, hogy nekik beválik a módszer, és mindet elhitte.
Mit kéne tenni, szerintetek kipróbáljuk így? Vagy volt már valaki ilyen helyzetben?
Pharmatex vagy hasonló helyi fogamzásgátlót használjatok (hüvelytabletta, krém, kúp...)
(Én nem esek így teherbe, évek óta csináljuk így a párommal, de az egy dolog...)
A Pharmatex sz-rt sem ér.
Húzd csak azt a gumit. Mondjuk azért te nem tűnsz hülyének, honnan jött, hogy egy ilyen butuska libával jöjj össze, akinek a haverjai valami tudósnak számítanak?
szerintem nem normális a barátnőd, bocsi. Vagy már terhes mástól. Hacsak nem mondasz le a gyerekről és a jogaidról is felé, akkor bizony fizetned kell a gyerektartást, ha tetszik, ha nem. Védekezéstől függetlenül.
A megszakításos módszer annak való, akinek nem baj, ha becsúszik a baba. A diszkós haverok majd röhöghetnek rajta, ha terhes lesz. Neked meg legyen eszed és ne csináld.
ma 13:10 vagyok.
Én a megszakításra értettem, hogy nem esek teherbe úgy, mivel nem használunk semmit.
(Kipróbáltunk sokfélét, egyik se jött be, nálunk meg ez bevált, bízom ebben így majdnem 10 év után.)
Lehet, hogy nektek hihetetlen, hogy vannak, akik nem bírják a gumit. Én is így vagyok. Nem nem akarom, egyszerűen fáj vele (még síkosítóval is), én meg élvezni szeretem a szexet, nem pedig szenvedni, miközben bennem van... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!