Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz esetén lehet engedményt kérni abban az esetben ha az illető fiatalkorú/nincs saját keresete/nem élettársal vagy ön erőből élmeg?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 21:01
11/14 anonim válasza:
Ok, hogy védekezzünk. Egyik barátnőm és a pasija úgy jártak, hogy kiszakadt a gumi (jó minőség) igen itt jöhetne az eseményutáni, csakhogy tüdőemboliája volt, tehát semmi hormont nem szedhet, az esemény utáni meg ugye nem keveset tartalmaz. Ilyenkor mit tehet ha nem tudja felnevelni? Csak marad az abortusz.. Tehát nem kell mindenkit leszólni, hogy miért nem védekezett...Sokszor nem az illető hibája
12/14 anonim válasza:
# 11 Oké, sajnálom ha ez igaz, de ne kérjen rá támogatást. Ne az állam fizessen azért, vagy ne az adózók mert két ember jól érezte magát az ágyban.
egyébként az óvszeres védekezésnél is ott a veszély h vmi probléma becsúszik, szóval ha ez ennyire gond, akkor nekik se kellett volna szexelni. vagy tették volna akkor, ha nem gond ha egy gyerek becsúszik.
13/14 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősnek gumi szakadt ki másiknak meg esemény utáni lett aki az ilyeneket oltja netmögül azt ne kelljen már ember számba vennem ,mert akinek ilyen problémája lett úgy hogy védekezett szerintem van elég teher a vállán és szerintem aki még aki ezt a bakit még be is válalná csak anyagi dolgok nem engedik ezt azt nem kéne bántani , mert szerintem főleg a nő olyan helyzetbe van , hogy kisebb gond se kell neki már az hogy meg engem miért kell basztatni az meg logikátlan hogy felcsinálódtam mivel fiú vagyok és én nem így tolom . De ezek szerint a válasszolót fiú léttére tömködik .
2012. okt. 6. 21:24
14/14 anonim válasza:
Bocs, de nem értem mit akarsz mondani. Tanulj meg fogalmazni, aztán gyere vissza és mondd el mégegyszer amit szerettél volna. És én nem fogok azért fizetni, hogy nektek jobb legyen. Nem kell dugni és nem lesz baba, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!