Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz esetén lehet engedményt kérni abban az esetben ha az illető fiatalkorú/nincs saját keresete/nem élettársal vagy ön erőből élmeg?
nem hiszem, de ki fizetné ki azt akkor, amit elengednek?
sajnálom ha ez van vkivel. de sztem inkább előtte kellett volna okosabbnak lenni h ne történjen meg a dolog. mert a kockázat, esély mindig megvan rá.
30 ezerért abortusz helyett gumit vettél volna. Vagy pl amit én szedek gyógyszerből 15 hónapnyi fogamzásgátlót is vehettél volna..
És 1. nem lennél olyan helyzetben, hogy el kell venned egy apró életet, 2. nem kellene sürgősen pénzt szerezned.
Gondolkodj mielőtt kefélnél..
hány éves vagy? 14-15? nemhiszem, hogy több.
A linka alatt megtalálod, hogy milyen esetben lehet kedvezményes díjat fizetni, kiskorúnál az eltartó jövedelmi viszonyai számítanak.
sztem a 6-os válaszoló hangneme hagyott kívánnivalót maga után. bár a kérdező válasza se volt piskóta utána.
normálisan is el lehet mondani a véleményt. de tényleg előbb kéne gondolkodni.
én egyébként mélységesen ellenezném ilyen esetben a támogatás. ugyanis az állam az adófizetők pénzéből finanszírozza az ilyesmit, tehát az én pénzemből. és akkor én fizessek azért mert fiatalkorúak élvezkedjek? na, ha valami szégyen, akkor ez az. az élvezkedésnek lehetnek következményei, ezekkel előre kellene számolni, nem utólag jönni rá h ajaj, most mi lesz és nincs rá elég pénz. egyébként tényleg sajnálom, akivel ez történt,nem lehet könnyű neki. sajnos ő kereste magának a bajt. :(
valahol olvastam, h a kérdésre is válaszoljak, h csak házasoknak adnak valami speciális esetben kedvezményt az abortuszra. de amit előttem linkelt vki lehet h abban máshogy van leírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!