Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eseményutáni tablettát veszek be saját akaratomból mert nem akarok gumit hülyeség?
4500-5000 Forint táján mozog a gyógyszer ára.
Ha szakad a gumi, akkor gáz lesz az elkövetkezendő kisebb időtartamban, mivel már meg lett terhelve egy körben a szervezeted egy nagy adag hormonnal. Másfelől... Rá is parázhatsz... Hogy most megjön vagy nem jön.... Akkor már inkább fogamzás gátló kúp vagy akármi más.... :)
Es ha terhes leszel? Az esemeny utani csak 85%-ban akadalyozza meg a terhesseget!!
Raadasul hormonbomba.. Inkabb szednel folyamatosan tablettat..
Egy-két ilyen lórúgás tabletta és teljesen tönkrevágja a méhedet. Legyen eszed, ne tedd tönkre magad ha nem muszáj. Csináljátok gumi nélkül közvetlen a menzesz elmúlása után és hagyd hogy a szádba menjen vagy valahova rád. Neki az is nagyon jó lesz neked meg nem kell izgulni.
Mi évek óta nem használunk gumit, de nem megyek bele az asszonyba. Probléma még nem volt. Nyilván ne peteéréskor csináljátok.
nem ér ennyit az egész
ha valóban szeret a fiú ezt az "ajándékot" - bár én inkább oltári nagy f*szságnak nevezném - úgyis visszautasítja
ha valóban szeretitek egymást és azt akarod, hogy beléd élvezzen, akkor gumi nélkül cumizd le, annak sokkal jobban fog örülni
csak elég furi íze lesz...
08:59
szerintem már túl vannak rajta:)
Mi sem használunk gumit évek óta, semmi gond nemvolt eddig. Bnőm egészségügyi dolog miatt nem szedhet tabit, én meg nem bírom a gumit, mert kiüt.
Persze attól függetlenül nem ártana nektek védekezni még. Ezt az egyszeri tablettás hülyeséget meg felejtsd el. 1 az h simán terhes lehetsz attól még ha beveszed. Másik meg h nem lenne jó érzés utána hidd el. Vegyetek vmi kúpszerűséget, akkor mehet gumi nélkül ha már annyira nagyon akarjátok, de ne élvezzen beléd semmiképp.
Es ha ugy idozitenetek h a menzesz 5-6 napjan lenne az a kulonleges nap?elmeletileg akkor sem tudnal terhes lenni.
Amugy meg az a tabbletta osszekeveri a hormonhaztartasodat,es 1 napig rosszul is leszel tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!