Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg fel lehet a házi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg fel lehet a házi orvosommal vagy nem a saját nőgyógyászommal is íratni tabit ha már szedem egy ideje?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Háziorvossal lehet, de ehhez a nődokidtól kell egy engedély a másik dokinak.
2012. jún. 1. 12:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Na ezt nem tudtam. :/
2012. jún. 1. 12:58
 3/7 A kérdező kommentje:
De amúgy miért? Azért hogy bizonyítsam hogy tényleg már szedek tabit és nem csak úgy kikérném? Ha megmutatom a citológia kártyámat akkor sem írja fel a tabimat? És csak házi orvossal nem lehet vagy más nődokival sem?
2012. jún. 1. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Elvileg elsö alkalommal kell nögyógyász vizsgálata, utána meg évente egyszer kell neki ellenörizni. Közben a háziorvos is felirhatja, de csak akkor, ha a nögyógyász szerint nincs egészségügyi akadálya annak, hogy szedd.
2012. jún. 1. 13:07
 5/7 A kérdező kommentje:
3 hónapja szedem a tabit,lejárt ez a 3 hónap és kéne újra írassak tabit. Hétfőn már szednem kéne újból. És nem tudom hogy ma vagy hétfőn lesz-e az sztk-ba a nődokim vagy sem,magánrendelőjébe meg ha lesz is nem megyek mert csak egy receptkérésért is fizetni kell minimum 2000-3000 ft-ot. És ezért kérdezem hogyha viszem a citológiai kártyámat,és ezt felmutatom ma a házi dokimnak,akkor felírja-e nekem a következő részt?
2012. jún. 1. 13:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom, de a háziorvos fel tudja hivni a nögyógyászodat, és megkérdezheti. A legtöbb esetben igy is lehet.
2012. jún. 1. 20:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap elmentem a házi orvosomhoz és mivel nálam volt a citológiai lap illetve megmondtam hogy melyik tabit szedem így felírta nekem gond nélkül. :)
2012. jún. 2. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!