Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vannak olyan lányok akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik nem szednek fogamzás gátlót?

Figyelt kérdés
Kb mennyi az arányuk, jól gondolom h elenyésző?
2012. szept. 9. 14:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

" Akkor már egyből hülyének kell nézni mindenkit és kioktatni? "

Nem, nem mindenkit. Csak akinek a válaszából úgy tűnik, hogy nincs tisztában vele.

Egyébként meg te hogy lehetsz annyira rosszindulatú, hogy azonnal rosszat feltételezel rólam?

Arra nem is gondolsz, hogy esetleg SEGÍTŐ szándékkal írtam azt, amit?

Gondolkodj már el magadon:DDD

2012. szept. 9. 17:51
 32/38 anonim ***** válasza:

Talán ha nem kioktató jellegű kérdést tettél volna fel a válaszod első sorában, akkor nem veszem kötekedésnek és kioktatásnak.

Talán.

Inkább te gondolkozz el magadon, mert már annyian lehordtak téged az oldalon, hogy csodálom, hogy még jársz ide kötekedni és okoskodni...

2012. szept. 9. 17:52
 33/38 anonim ***** válasza:

Illetve ha nem láttam volna egy csomó válaszodat, ahol szintén ilyen kioktató, kötekedő vagy, akkor nem feltételeztem volna egyből ezt.

De hát úgy látszik, te ilyen nagyképű okostojás vagy. Vagy csak annak hiszed magad.. :)

2012. szept. 9. 17:54
 34/38 anonim ***** válasza:

"mert már annyian lehordtak téged az oldalon, hogy csodálom, hogy még jársz ide kötekedni és okoskodni..."

Nagyjából rajtad kívül még kettő ember.

És mellette baromi sok olyan, aki megköszönte a segítséget:)

Tudod igen sok kérdésre válaszolok. Csak gondolom azokat válaszokat nem veszed észre, amibe nem tudsz belekötni:)

2012. szept. 9. 17:56
 35/38 A kérdező kommentje:
mi ez a nagy veszekedés? :O :DDD
2012. szept. 9. 18:44
 36/38 anonim ***** válasza:
én se szedek, nem is szednék 21L
2012. szept. 10. 17:08
 37/38 anonim ***** válasza:
Ez az egész olyan mint a paralimpia, hiába nyersz egy netes vitában, akkor is nyomi maradsz!
2012. szept. 10. 22:21
 38/38 anonim ***** válasza:

Én nem szedek, minek most màr?:D

23L 16hkm:)))

2012. szept. 20. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!