Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vannak olyan lányok akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik nem szednek fogamzás gátlót?

Figyelt kérdés
Kb mennyi az arányuk, jól gondolom h elenyésző?
2012. szept. 9. 14:40
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Te is azt teszed, de mindegy.
2012. szept. 9. 17:32
 22/38 anonim ***** válasza:

De minek kell kioktatnia és kötekednie?

Nyilván tudom, hogy hogyan működik a fogamzásgátló módszer, amit használok.

De ha esetleg ez a drága 83%-os látna az egójától egy csöppet, akkor feltűnne neki, hogy a GYÓGYSZEREKET nem szeretem.

2012. szept. 9. 17:35
 23/38 anonim ***** válasza:

:DD Csak gondoltam eloszlatom a tévképzeteid, mert a hozzászólásod alapján eléggé úgy tűnt, hogy halvány lila fingod sincs a Nuvaringről.

Normálisan is közölhetted volna, hogy nem magával a hatóanyaggal van gondod, hanem a tablettával.

De mivel "gyógyszert" írtál, és nem tablettát, így nem csoda, hogy rosszul értettem.

Nem képzelem magam mindenkinél okosabbnak, de nálad minden bizonnyal okosabb vagyok:D

2012. szept. 9. 17:36
 24/38 anonim ***** válasza:
Tudod gyógyszernek nevezzük azt is, ami nem tabletta formátumú:D
2012. szept. 9. 17:36
 25/38 anonim ***** válasza:

Nahát, csak nem megint okoskodsz?

Neked nehezedre esett volna nem kötekedni? Szerinted ki olyan hülye, hogy ne tudja, hogy a hüvelygyűrűben is hormon van? Tudod, elég rosszul esik, amikor valaki ennyire idiótának néz! Főleg, hogy eléggé tájékozott vagyok a fogamzásgátlási módszerekről, hát még arról, amit ÉN HASZNÁLOK IS!

Ebből a válaszodból is látszik, hogy felvágsz az "eszeddel", mindenkinél okosabbnak képzeled magad, és ahol csak lehet, belekötsz a többi emberbe.

De biztos "+halvány lila fingom sincs a Nuvaringről", elvégre egyáltalán nem használom és még nem is hallottam róla. Úristen, szerintem te direkt csinálod, hogy lehessen röhögni rajtad.

2012. szept. 9. 17:43
 26/38 anonim ***** válasza:
Legszívesebben átírnám a válaszomban a "gyógyszer" szavakat "tablettára", akkor talán ŐFELSÉGE szemét sem bántaná, és talán nem kötne belém. Hanem másba, de hát ez van..
2012. szept. 9. 17:45
 27/38 anonim ***** válasza:

"Szerinted ki olyan hülye, hogy ne tudja, hogy a hüvelygyűrűben is hormon van? "

Nézz már szét ezen az oldalon. Az embere többségének arra sincsen esze, hogy elolvassa a tájékoztatót, amit a dobozba raknak.

Talán nem véletlen a feltételezésem...

2012. szept. 9. 17:46
 28/38 anonim ***** válasza:
Értelmes válaszokba nem szoktam belekötni:)
2012. szept. 9. 17:47
 29/38 anonim ***** válasza:

És? Akkor már egyből hülyének kell nézni mindenkit és kioktatni?

Talán lehetne benned egy kis jóindulat, és feltételezhetnéd, hogy legalább a dobozát elolvasom, amire szintén rá van írva, hogy milyen hormont és naponta átlagosan mennyit adagol.

De benned egy cseppnyi sincs... Sajnos. És még szomorúbb, hogy nem vagy ezzel egyedül.

2012. szept. 9. 17:49
 30/38 anonim ***** válasza:

Az enyém miért nem volt értelmes? Én legalább válaszoltam a kérdésre, te viszont csak kötekedtél!

Mert szúrta a szemedet, hogy gyógyszert írtam tabletta helyett? Úristen, hát mindjárt felakasztom magam! Ilyen hibát véteni, te jó ég!

2012. szept. 9. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!