Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik nem szednek fogamzás gátlót?
úristen 11%-os o.O kicsit felpontoztalak, nem árthat :D
én mondjuk mindenféle gyógyszert nagyon ellenzek, 1 kivételével és azok a fájdalomcsillapítók.
1 kérdésnél senki semérett velem egyet, ezért szerintem mindenki lepontozott, több kérdésre meg nem nagyon válaszoltam még, ezért vagyok 11%-os. Mondjuk engem nem zavar :D
Amúgy én sem szeretem a gyógyszereket, még fájdalomcsillapítót sem veszek be.
Igazából szedtem fogamzásgátló gyógyszert 4 hónapig, de akkor is zavart, hogy gyógyszer, így váltottam Nuvaringre, és ezzel semmi bajom, a lelkem is megnyugodott.. :D
Miért, szerinted a Nuvaring mi?
Ugyanaz, mint egy fogamzásgátló tabletta, csak nem tabletta formában van, hanem a hüvelyedbe dugod egy gyűrű formájában.
A hatása teljesen ugyanaz.
Én bizony "tömöm magam hormonokkal", ugyanis a fogamzásgátlókban pontosan azok a hormonok találhatók meg, mint a saját szervezetünkben, semmi "testidegen" anyag. :)
16 éves koromtól szedtem fogamzásgátlót - a védekezés mellett rendszertelen ciklusra, cisztásodásra is javasolta az orvosom. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal évtizedekig szedtem, jelenleg is hormonálisan védekezem.
Sok téves "mítoszt" kering a fogamzásgátlókkal kapcsolatban, hízásról, meddőségről, mellékhatásokról: ennek pedig az az oka, hogy akiknél nem okoz gondot, azok kevésbé hangoztatják, akiknél meg igen, azok "hangosabbak".
Számomra stabil párkapcsolatban a hormonális fogamzásgátlás a legmegfelelőbb, mert biztonságos, kényelmes, érzem a partnerem, nem kell fokozott izgalmi állapotban "pepecselni" gumival, spermiciddel, egyebekkel, így a szexuális életem kellőképpen spontán és élvezetes. Nekem/nekünk ez nagyon megfelel.
Ha már nem tervezek több gyermeket, akkor elköttetem magam.
Amúgy meg mindenki úgy védekezik, ahogy neki és a partnerének a legmegfelelőbb.
Kedves kötekedős, okoskodó 83%-os: mint írtam, a gyógyszereket nem szeretem, engem zavar, ha valami gyógyszert le kell nyelnem. Nekem a tablettákkal van bajom, nem a hormonokkal.
Na ezért. Bár nem hiszem, hogy megérted, hiszen te mindenkinél sokkal okosabb vagy, mindig neked van igazad. :DD
De azért kedves vagy és köszi, hogy felvilágosítottál a védekezési módszerről, amit hónapok óta használok :))
Annyi újat mondtál, hogy csak na!
Nem a kérdésre válaszolt, hanem kötekedett. Elmagyarázta nekem, hogy mi is a Nuvaring - mintha nem tudtam volna.
Ő mindenkit ilyen hülyének néz, mert ő a legokosabb ember a gyakorin :)
Tényleg mindenhol kötözködik és okoskodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!