Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik nem szednek fogamzás gátlót?
Nem szedek, és nem is tervezem, hogy valaha is fogok.
24/N
Miért ne lennének?
Alapból a nők egy jó része nem is szedhet. (Pl. ha vkinek fokozott trombózis hajlama van, autoimmun betegsége, cukorbetegsége stb, akkor baromira nem ajánlott).
Elég szomorú, hogy a férfiak manapság ezt alapnak veszik, holott bizony igen sok kellemetlen mellékhatása és utóhatása lehet.
Én pl 17 éves korom óta szedek egy olyan gyógyszert, aminek a mellékhatása a fogamzásgátlás. Ha tehetném nem szedném, mert olyan hormonadagot ad. De kell.
És szerintem a lányok igen nagy százaléka, nagyobb hányada nem szed fogamzásgátlót.
Nálunk az osztályban majdnem mindegyik lány szedi.. Mondjuk én is, biztonságosabbnak tartom, mint a gumit, az már egyszer kiszakadt.
Szóval tőlünk a 20 lányból kb 5 nem szedi.
1. Azért nincsenek olyan sokan, mivel ha szétnézel az oldalon, minden második kérdés úgy kezdődik, hogy "Lefeküdtünk de nem védekeztünk..."
2. Igazából két olyan módszer van, amit szülés előtt viszonylag biztos védelmet nyújt a terhességgel szemben. Az egyik az óvszer, a másik a tabi. Mivel a férfiak igen jelentős része egyszerűen nem hajlandó felvenni az óvszert, így a nő agy tabit szed, vagy kockáztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!