Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez pszichés dolog lehet?
Figyelt kérdés
Akárhányszor lefekszem valakivel, és gumival védekezünk, mindig késik minimum 1 hetet, de általában még jóval többet, olyan is volt, hogy teljesen kimaradt. Amikor tablettát szedtem semmi gond nem volt, de óvszeres védekezésnél mindig ez van. Egyébként alapból(mikor nem szedek tabit, és nem élek szexuális életet) halál pontosan szokott megjönni...Iszonyatosan felidegesítettem magam ezen..hogy legyek így nyugodt?! Nekem az nem elég, hogy (látszólag) nem volt gond a gumival. Lehet, hogy nem tartom elég megbízható védekezési formának, és ezért reagálok így szinte minden alkalommal? 20/l2012. szept. 5. 09:31
11/14 A kérdező kommentje:
AZZAL nem működött, akivel legelőször csináltam. Az említett exem a 3. férfi, őt már eleve csak úgy említettem meg, hogy "ex".
Kölönben érdekes jelenség, hogy azt feltételezed, ezzel a stílussal komolyan meg tudsz bántani vadidegen embereket.Annyira alaptalanul viselkedsz parasztként, hogy elhiheted, senki nem gondolkozik el azon, hogy esetleg igazad lehet:) De legyél csak nyugodtan ebben a hitben, ha ez boldoggá tesz.
2012. szept. 5. 10:02
12/14 anonim válasza:
Akarhanyszor lefekszel valakivel? Odasribi vagy? Akkor nem csoda higy baj van a pszicheddel.
13/14 anonim válasza:
Aki nem érti a kérdést, az ne válaszoljon hülyeségeket.
Szerintem biztosan pszichés alapon késik, ugyanis a menstruációra a stressz is hatással van. Ha ennyire nem bízol meg az óvszerben, akkor kezd el a tablettát. Nekem egy ideje nincs senkim, mégis szedem, mert rendben tartja a ciklusom.
24/N
14/14 A kérdező kommentje:
Már megvettem a tablettát, és el fogom kezdeni, amint méltóztat megjönni..
2012. szept. 5. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!