Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez pszichés dolog lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez pszichés dolog lehet?

Figyelt kérdés
Akárhányszor lefekszem valakivel, és gumival védekezünk, mindig késik minimum 1 hetet, de általában még jóval többet, olyan is volt, hogy teljesen kimaradt. Amikor tablettát szedtem semmi gond nem volt, de óvszeres védekezésnél mindig ez van. Egyébként alapból(mikor nem szedek tabit, és nem élek szexuális életet) halál pontosan szokott megjönni...Iszonyatosan felidegesítettem magam ezen..hogy legyek így nyugodt?! Nekem az nem elég, hogy (látszólag) nem volt gond a gumival. Lehet, hogy nem tartom elég megbízható védekezési formának, és ezért reagálok így szinte minden alkalommal? 20/l
2012. szept. 5. 09:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
4%

kiröhög mindenki, de az lenne a normális ha csak házasságon belül feküdnének le az emberek egymással. ha ezt tennék, pl.nem lennének ilyen problémák, frusztrációk, mint a tied. tele van a gyakori olyan kérdésekkel h abból van baja vkinek h házasság előtt él szexuális életet, de furcsamód senkinek nem tűnik fel h talán nem kéne, sok a negatív következmény.

meg ez h "Akárhányszor lefekszem valakivel". mindig mással gondolom, na erre meg nem mondok semmit.

2012. szept. 5. 09:35
 2/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nem alkalmi vagy egyéjszakás kapcsolatokról van szó. 3 férfi volt eddig az életemben, az első, akivel elvesztettem a szüzességem 17 évesen..vele 3x feküdtem le, és gumival csináltuk. Kiderült, hogy nagyon nem működik a kapcsolat, szakítottunk, és a menstruációm totálisan kimaradt. 2 évvel később egy ígéretesnek induló kapcsolatban szintén ezt a védekezési formát alkalmaztuk, és ugyanígy jártam..Most pedig összejöttem az exemmel (amikor anno együtt voltunk, végig tablettát hazsnáltam). Most még enm volt alkalmam elkezdeni, így megint cska óvszereztünk, és most majdnem 2 hete késik:) Ezeket leszámítva meg mindig pontosan megjött..annyira idegesítő...
2012. szept. 5. 09:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Félsz a terhességtől? Ha igen akkor az.
2012. szept. 5. 09:39
 4/14 A kérdező kommentje:

Még nem olvastam a kommented, amikor az előző szöveget leírtam, szóval már eleve volt egy olyan érzésem, hogy pontosabban ki kell fejtenem ezt az "akárhányszor" dolgot.

Elfogadom, hogy ezen a véleményen vagy, de nem értek veled egyet. Szerintem az egy nagyon szar dolog lehet, ha a két fél, akik egyébként szeretik egymást, csak házasság után jönnek rá, hogy nem működik köztük a kémia, és nem tudnak összecsiszolódni az ágyban, akárhogy próbálkoznak. Az meg egyszerűen nem kivitelezhető, hogy egy hosszú, komolya,-de még házasság nélküli-kapcsolatnak ne legyen része a szex. Egyszerűen hozzá tartozik. És ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy minden jöttmenttel le kell feküdni, és minden kapcsolatban oda kell adni magunkat.

2012. szept. 5. 09:40
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Te is a tipikus hülye gyerek vagy mint a többi csaj.Nem működött de összejöttél az exeddel.Most akkor mi van? 20 évesen 3 pasi az nem kevés egyébként sem szóval egyáltalán nem vagy jobb mint az összes többi ribanc.
2012. szept. 5. 09:45
 6/14 A kérdező kommentje:

Igen, félek. Nagyon nem hiányzik egy gyerek...Jelenleg úgy gondolom, hogy 7-8 éven belül még biztosan nem szeretnék, de lehet, hogy utána sem.

Egyébként azt el kell ismernem, hogy a szüzességem elvesztését (illetve annak körülményeit, és az illetőt, akivel történt) megbántam, de különösebben mély nyomokat nem hagyott bennem. Viszont ebből sem lehet arra a következtetésre jutni, hgy "na látod, hogy házasság előtt nem kéne szexelni", egyszerűen csak hibáztam, elkapkodtam. Viszont a másik két férfit egy percig sem bánom, és nem forgatnám vissza az idő kerekét semmi áron.

2012. szept. 5. 09:46
 7/14 anonim válasza:

Szerintem simán lehet attól, hogy nem tartod megfelelő védekezési módszernek, és ráizgulsz, akár tudat alatt is, és a stressz okozhat kiesést, késést.

Ilyen köcsög ez a menstruáció. Ha azt akarom, hogy pontosan jöjjön meg, mert akkor pont elmúlik, mire megyek kirándulni/strandra/ide-oda, akkor tuti késik egy hetet csak azért, hogy nehogy már jól érezzem magam. Ha meg kiszámolom, hogy ó, tök jó, még pont nem lesz meg, amikor megyek valahová, akkor direkt kiszúrásból hamarabb megjön. Ha meg nincs semmi, akkor napra pontos.

:( Ez van.

2012. szept. 5. 09:50
 8/14 A kérdező kommentje:
A 9:45-nek csak gratulálni lehet:) Komolyan nem értelek. Feltesz az ember egy normális kérdést, és te idejössz ribancozni, úgy, hogy a világon smemit nem tudsz, csak általánosítgatsz. Honnan tudod, hogy nem működött, hogy nem külső körülmények miatt lett vége? De nem ér az egész annyit, hogy itt magyarázkodjak egy olyan idegennek, aki azzal vezeti le a feszültséget, hogy ismeretlen embereket-mindenféle rálástás nélkül- oltogat. Köszönöm a megtisztelő válaszodat, remélem jobban érzed magad attól, hogy így megmondtad.
2012. szept. 5. 09:53
 9/14 A kérdező kommentje:
A 90:50-nek köszönöm!
2012. szept. 5. 09:54
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Onnan tudom te butagec.i hogy leírtad.
2012. szept. 5. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!