Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen jó módszert ajánltok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó módszert ajánltok? (lent)

Figyelt kérdés
A barátnőm lassan 17lesz és kéne valami jó megodlás az óvszer helyett mert már nagyon utálom,és mivel elég sokszor szoktuk csinálni unalmas mindig venni.Ő nemakar gyógszert szedni és dokihoz se nagyon akar menni.Milyen jó módszer van a leírtak alapján?
2009. júl. 28. 01:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
De amikor minden jó meg minden kinek van kedve kotonnal szenvedni olyankor lenne jó igazán ha nemkéne...Amugy nem mindig csináljuk ennyiszer de volt már rá példa.
2009. júl. 28. 02:01
 12/26 A kérdező kommentje:
jah amugy már vagy két hete nemcsináltuk és már jólenne de tudom hogy megint kotonnal kell és rögtön elmegy a kedvem
2009. júl. 28. 02:02
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
Szar? És még milyen az,ha havonta menstruálsz,milyen az,ha a nőgyógyásznál széttett lábakkal fekszel és hagynod kell,hogy egy idegen kotorásszon benned,milyen az,amikor rendszeresen gyantáztatnod kell az egész tested.Valóban a gumi szar,hogy a pasikkal mennyire kiszúrtak,nekünk nőknek mennyivel könnyebb!
2009. júl. 28. 02:04
 14/26 A kérdező kommentje:
Minden szar,csak akkor nemtudom már mitlehet élvezni....
2009. júl. 28. 02:07
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
Bocs, de tényleg jobb lenne, ha szakítanátok. Ha ilyen pasim lenne tuti, hogy kidobnám. Fogadjunk, hogy nem vagy több 17-18nál...
2009. júl. 28. 02:33
 16/26 anonim ***** válasza:
Figy.. doki mindenképp kell. Én ajánlom a hüvelygyűrűt. Heti 1x kell feltenni, meg kivenni, nem tartalmaz annyi hormont mint a gyógyszer, nekme egy ismerősöm sem hízott meg tőle, és ugyanolyan biztonságos mint a tabletta. Igaz, drágább, de mi sem szerettük a guit, így gyűrű lett belőle.
2009. júl. 28. 10:00
 17/26 A kérdező kommentje:
Akkor a te pasid csak húzkodja a kotont észnélkül amennyit csak bír........
2009. júl. 28. 12:45
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem húzkodja, mert tablettát szedek, de ez az én döntésem és nem az övé. Az én szervezetem. És ha nekem itt hisztizne meg rinyálna a koton miatt, biztos is, hogy repülne...
2009. júl. 28. 13:07
 19/26 anonim ***** válasza:
Nagyon éretlen vagy, nem való neked se barátnő, se szex.
2009. júl. 28. 13:21
 20/26 A kérdező kommentje:
Akkor aki kotonnal dug dugjon továbbra is azzal.Azt már megfögadtam hogy soha többet se szűz csaj se olyan aki nemszed gyógyszert.És téleg nemesélje már be senki hogy koton nélkül nemjobb csinálni,és ha gyógyszert szed nemkell azon is parázni hogy mivan ha kiszakad vagy ilyen...Amugymeg 19vok csak elmondom.És nemszar a felfogásom csak nemértem mértnemlehet megértni amit akarok.
2009. júl. 28. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!