Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó módszert ajánltok? (lent)
Sz@r a hozzáállás, az.
Menj szépen el csak a bnőddel orvoshoz, ő még javasolhat alternatívákat, de a legjobb a koton.
Ne kényszerítsd a bnődet gyógyszerre, ha szereted. A kényelmetlenség nem kifogás, és vegyél eleget, am a szex pénzbe kerül. Jobb, ha ezt fizeted, mint egy abortuszt.
A hüvelykúp/hüvelytabletta alacsonyabb védelmet nyújt, de kotonnal vagy más, hatásosabb alternatív módszerrel kiegészítve jól hat.
Ha nem akarja a saját egészségét, testét gyógyszerekkel tönkre tenni miért baj az? Teljesen megértem!Az a szörnyű, hogy a férfiak egy része a nőktől várja el a fogamzásgátlást és majd később azt is, hogy gyereket szüljön neki, így a férfiaké csak az élvezet, a többi meg a nő dolga!Mint az előttem válaszoló írta a szex pénzbe kerül, a fogamzásgátló is pénzbe kerül, lehet még többe is , mint a gumi, és azért azt hiszem legalább felét illene fizetned, hiszen a te ÉRDEKED, ÉLVEZETED is!
22l
Most hány éves vagy?Szerintem elég éretlen!
Érdekes, nálunk működik gumival is, és semmi baj nincs, egyetlen rossz szó sem hagyta még el a barátom száját ezzel kapcsolatban.Én nem fogok gyógyszert szedni, mert nem teszem tönkre a testem!És mi is szeretnénk gyereket 5 éven belül.Nem hiszem, hogy a gumi válóok lenne, vagy ha mégis ezen múlik egy kapcsolat, akkor az annyit is ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!