Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság a fogamzasgatlokkal kapcs? A hizás mikor jelentkezik? Olvastam olyanokat h vki 30 - 40 kg-okat hizott. De ezt nem lehet időben észrevenni? Csak észre lehet venni mar a 10. kg nal - is. Nem? Ez is itt egy eléggé elrettentő történet.
Figyelt kérdés
" 29 vagyok, 7 évig szedtem Melianét, mindenféle előzetes vizsgálat nélkül. Az első 1-2 évben nem volt panaszom (22 évesen írták fel pattanások, rendszertelen ciklus, hajhullás miatt) és "élveztem" a kiszámítható ciklust. Utána viszont elkezdtem hízni, kb 4 év alatt 30 kg-ot (170 cm-hez 90 kg-ra), úgy, hogy gyakorlatilag alig ettem (vezettem kalórianaplót (1100-1600 kalóriát ettem és híztam), a hajhullás rosszabbodott és a pattanások sem tűntek el teljesen. Plusz sokszor iszonyatos fejfájás gyötört és a libidóm a béka segge alatt volt 3 méterrel. Egy hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését, étkezésen, mozgáson nem változtattam és már lement 3-4 kg és szemmel láthatóan csökkent a narancsbőr a combjaimon. Közben kiderült, hogy PCOS-es vagyok, de ez már egy másik történet. "2009. júl. 27. 21:37
21/24 anonim válasza:
17 éves vagyok,pontosan 1 éve szedem a Harmonet nevű fogamzásgátló tablettát.A szedés után pár nappal elkezdtem vérezni,mintha megjött volna,pedig előtte egy héttel menstruáltam.A betegtájékoztatóban is benne szerepelt,hogy ha közti vérzést észlelek,akkor se hagyjam abba a tablettát,mert ez-lehet,hogy hülyén hangzik-,de természetes mellékhatás,ami elmúlik.Kb.másfél hétig ez ment,aztán elmúlott,és minden a legnagyobb rendben ment ezután.Ha a szervezeted hirtelen hormontartalmú tablettákat kap,akkor azt hiszem teljesen logikus ez a reakció.Kell idő ahhoz,hogy a szervezet hozzászokjon a tablettákhoz.Az egy év alatt mindig szombatonként jön meg,dél és egy óra között,öt napig tart,nem lettem terhes,a pattanásaim enyhültek,és ugyanúgy 56 kiló vagyok,mint egy évvel ezelőtt.Szóval szerintem nem kell aggódnod.Jó nőgyógyászhoz kell menned,aki olyan készítményt ir fel,amire nem volt panasz.Az elhízás pedig egy folyamat.Az embernek fékben kell magát tartania,sportolni kell,mozogniés nem lesz baj.
22/24 A kérdező kommentje:
igen, én is ezt kérdeztem. h miert kell megvarni a 40 kg-t? aztan meg ijesztgetni itt a lanyokat h jajj, ez a tabletta hizlal. az egyik kérdésre volt ez a valasz.
2009. júl. 28. 12:23
23/24 anonim válasza:
Szia! Megint én, aki tegnap sokat írt. Szóval hiba volt megvárni a lánynak a 30 kg-ot valóban, 10 kg után abba kellett volna hagynia, mint ahogy én tettem. Biztosan sokan vannak akik ráfogják a hízást a tablettára, én speciel se előtte se utána nem híztam, csak a szedése alatt. Más nem okozhatta, tehát nekem nem kell bizonyítanom, sőt senkinek sem kell bizonyítani, elég ha önmaga tudja mitől hízott, de ez csak az én véleményem.
24/24 anonim válasza:
Lehet, hogy lassan fel kéne fogni, hogy a fogamzásgátlás nem egyenlő a hormonkészítmények ész nélküli szedésével. Kicsit körül kéne nézni, milyen más módszerek vannak még ezen kívül, én biztos megtenném, ha a testemről, egészségemről volna szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!