Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság a fogamzasgatlokkal kapcs? A hizás mikor jelentkezik? Olvastam olyanokat h vki 30 - 40 kg-okat hizott. De ezt nem lehet időben észrevenni? Csak észre lehet venni mar a 10. kg nal - is. Nem? Ez is itt egy eléggé elrettentő történet.
Figyelt kérdés
" 29 vagyok, 7 évig szedtem Melianét, mindenféle előzetes vizsgálat nélkül. Az első 1-2 évben nem volt panaszom (22 évesen írták fel pattanások, rendszertelen ciklus, hajhullás miatt) és "élveztem" a kiszámítható ciklust. Utána viszont elkezdtem hízni, kb 4 év alatt 30 kg-ot (170 cm-hez 90 kg-ra), úgy, hogy gyakorlatilag alig ettem (vezettem kalórianaplót (1100-1600 kalóriát ettem és híztam), a hajhullás rosszabbodott és a pattanások sem tűntek el teljesen. Plusz sokszor iszonyatos fejfájás gyötört és a libidóm a béka segge alatt volt 3 méterrel. Egy hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését, étkezésen, mozgáson nem változtattam és már lement 3-4 kg és szemmel láthatóan csökkent a narancsbőr a combjaimon. Közben kiderült, hogy PCOS-es vagyok, de ez már egy másik történet. "2009. júl. 27. 21:37
11/24 anonim válasza:
Ha közti vérzésed volt, akkor inkább válts. Vagyis kérdezz orvost, mert nekem azt mondta azonnal szóljak, ha közti vérzést okoz és ad másikat. Szerintem beszélj az orvossal, ha úgy ítéli meg, hogy nincs baj, akkor szedd nyugodtan, hízni biztosan nem fogsz tőle, télen sem :)
12/24 anonim válasza:
Én először amikor mentem akkor megcsinálta a citologiai vizsgálatot,elküldött vérvételre aztán felírta a gyógyszert. 2 éve szedem már és nem híztam tőle.
13/24 A kérdező kommentje:
de a betegtajekoztatoban is benne van h normalis. meg az mar a 4. honapban jelentkezett. lehet h csak vmi fertőzést szedtem össze, mert mentem fürdeni. és utana viszketett, meg fajt belülről.
2009. júl. 27. 22:04
14/24 anonim válasza:
Tudod ez mindenkire másképp hat. Másnak a meliane tökéletes, nekem nem vált be yazra még nem volt panasz. A fogamzásgátlók alapból ugyanazon az elven működnek, nem térnek el túlságosan. Elhitetik a szervezeteddel, hogy babát vársz, így nincs peteérésed és nem esel teherbe. Az, hogy egyes gyógyszerekre ki hogy reagál, az szervezet dolga, mindig van olyan gyógyszer, ami beválik. Ha nagyon félsz a tablettáktól, vagy ha mégis úgy döntesz valami oknál fogva, hogy nem szeretnél szedni többé, ahogyan én is döntöttem. (Engem nem maga a meliane rettentett el) Ajánlom a pharmatex termékeit. Semmilyen libidós mellékhatásai nincsenek, esetleg allergiát okozhatnak, ezért érdemes kipróbálni, hogy használhatsz-e ilyesmit. Biztonságosak, és nem sok mellékhatása van :) Nameg nem hormonális.
15/24 anonim válasza:
Jajj te, akkor lehet, hogy a hámszövet sérült és az vérzett. Nem voltál vele orvosnál? Nekem egyszer felfázásom volt régen, és utána lett egy gyulladásom abból kifolyólag, az is ilyen tünetekkel volt és ha nem mentem volna el, akkor nagyon bántam volna, szóval ilyennel mindig keress fel orvost.
16/24 A kérdező kommentje:
köszi a valaszt, igen, tudom h mit csinalnak ott bent a tablettak. ez az álterhesség állapota, vagy egyszerubben nem tudom leirni. a pharmatexben nem biznék, ha meg azt kombinaljuk gumival, akkor majdnem ugyanott vagyunk.. nekem nincs semmi bajom a gumival, sőt. de csak azt magában hasznalni nem merem. mi most néha igy csinaljuk, néha meg ugy.
2009. júl. 27. 22:08
17/24 A kérdező kommentje:
akartam menni orvoshoz, de akartam varni h elmuljon mert nem birtam volna ugy ki a vizsgalatot. aztan meg megjött. majd mostanaban kellene mennem, de tuti szabadsagon van.
2009. júl. 27. 22:09
18/24 anonim válasza:
Efelől biztos lehetsz mindenben :):) Feszültséget eredményez a terhességtől való félelem. Nem kell aggódnod, felelősségteljes vagy és okos, nem fogsz teherbe esni. A fogamzásgátlód már nagyon régóta tökéletes védelmet nyújt. A megszakításon kívül minden védekezési módszer önmagában elegendő a terhesség kivédésére.
Na témára visszatérve én azért is nem kértem másik tablettát, mert huszonéves vagyok, és ugye gyorsan telik az idő, nem akarom, hogy peteérési gondjaim legyenek, és csak hosszú évek fájdalmas procedúrája után lehessen gyermekem.
19/24 anonim válasza:
könnyű a tabira fogni az ellutulás, féktelen evés, stb okozta hízást. csak tudnám hogy vajon azok akik a gyógyszernek tulajdonítják, hogy bizonyítját ezt be...
20/24 anonim válasza:
jah és ki az a balek aki megvárja hogy 40 kilót hízzon?? erre már nem lehet mit mondani. miért nem hagyta abba a szedését 10 kiló hízás után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!