Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
óvszer + megszakítás + naptározás. Mennyire biztonságos? Történet alább.
Két éves a legnagyobb fiam. Csak későbbre terveztünk még egy babát, de pár hónapra rá tabi mellett megfogant a kisöcsi :) (véletlen kihagytam pár szemet)
Mostmár nem szeretnék legalább 2 évig gyerkőcöt, s nem akarunk kockáztatni. A második szülés után hormongondjaim lettek, így az orvos nem ajánlja a tabit, sőt még 72 órásat sem szabadna bevennem, akkor se, ha valami történne a gumival.
Szóval ha így védekezünk, és adott esetbe baleset történne a gumival, nem kellene 72 órás tabit bevennem?
óvszer+ megszakit
ás tökéletes lesz. de ha gondolod akk mehet megszakitás nélkül óvszer+pharmatexxel.
Sajnos allergiás vagyok a spermicidekre.
Nekem is ez volt az első gondolatom, ki is próbáltuk, de nem vált be. :(
Köszönöm a tanácsokat, de már eldöntöttük, hogy óvszert szeretnék használni.
Igazából én nem merek semmit "felrakatni", mert hallottam egy-két nagyon rossz tapasztalatot.
Inkább a kérdésre válaszoljatok légyszíves :)
Lehet lepontozni, de basszus, inkább a kérdésre válaszoljunk??? Csak tanácsokat adtunk!!!
Azért mert te olyan ostoba voltál, hogy képtelen voltál beszedni pár szem tablettát, nehogy már mi legyünk a hülyék!!!
1000 féle megoldást ajánlottunk, és VÁLASZOLTUNK is a kérdésedre... :/
Mellesleg a lehetőség mindig fenn áll, hogy becsúszhat mégegy baba, de nem kell stresszelni, tényleg csak ritkán szakad ki, te meg kétszeresen is be vagy biztosítva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!