Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » óvszer + megszakítás + naptáro...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

óvszer + megszakítás + naptározás. Mennyire biztonságos? Történet alább.

Figyelt kérdés

Két éves a legnagyobb fiam. Csak későbbre terveztünk még egy babát, de pár hónapra rá tabi mellett megfogant a kisöcsi :) (véletlen kihagytam pár szemet)

Mostmár nem szeretnék legalább 2 évig gyerkőcöt, s nem akarunk kockáztatni. A második szülés után hormongondjaim lettek, így az orvos nem ajánlja a tabit, sőt még 72 órásat sem szabadna bevennem, akkor se, ha valami történne a gumival.

Szóval ha így védekezünk, és adott esetbe baleset történne a gumival, nem kellene 72 órás tabit bevennem?

2010. jan. 18. 17:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igazad van. De tudod két pici gyermek mellett nehéz volt arra koncentrálni, hogy bevegyem a tabit. Ráadásul azt hittem úgyse csúszhat be egy másik gyerkőc. Tévedtem. :)
2010. jan. 20. 19:37
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
nem kell egybol felkapni a vizet. ovszerrel akar vedekezni. legyen. az o dontese/dontesuk. szerintem ahogy leirtad renden van, sot, a naptarazast nem tartom kulonosen fontosnak mert amugysem egy tuti dolog. max az ovulacio korul fokozottan figyeljetek oda. amugy megnyugtatlak, nem valoszinu hogy kiszakad az ovszer. legalabbis nem helyes hasznalat mellett. mi tobb mint 3 eve csak azzal vedekezunk es sosem szakadt ki, pedig volt hogy kicsit rakapcsoltunk.... es megcsak nem is a legdragabb, legszuperebb ovszereket hasznaljuk, hanem az ilyen 50es csomagolasuakat. es meg ezekkel sem volt gond. nem tudom ha hasznaltok sikositot, de az is mkepp vedi az ovszert a kiszakadastol mert ugye csokkenti a surlodast. es nagyobb az elvezet is :)
2010. jan. 21. 21:17
 13/14 anonim válasza:
100%

Kedves "beíró"

Komoly párkapcsolatban élek.Ezen fellül sajnos sport miatt agyiinfarktusom vt,szerencsére kezdek kigyógyulni belőlle!Az orvosok a trombzis hajlamom miatt nem engedték a fogamzásgátlótbletták szedését...viszont hozzá kell tennem muszély vt vmihez folyamodunkn,hiszen az óvszert nem szeretjük.Előszőr kúpotpróbáltam ki,ami lényegében 10percel az aktus alatt lehet felhejezni majd az elolvad,tehát nicns gele probléma.Így se megszakítás se óvszer nem kell a dolgokhoz!Viszont ahormon tartalma igen csekély.Viszont ez egy idő után macerás volt..elmentem nőgyógyászomhoz és a még nem nagyon ismert gyűrűt ajánlotta.Ami a feledékenységwm miatt teljesen szuper...nem kell számolgatni megilyendi ha későn helyeztük fel vagy vettem ki..kevés a hormontartalma de ennek elleére biztonságos a szex...én ezt ajánlom nektek!!üdv Neked..

2010. jan. 21. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:
billings módszer+óvszer
2010. jan. 22. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!