Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság a fogamzasgatlokkal kapcs? A hizás mikor jelentkezik? Olvastam olyanokat h vki 30 - 40 kg-okat hizott. De ezt nem lehet időben észrevenni? Csak észre lehet venni mar a 10. kg nal - is. Nem? Ez is itt egy eléggé elrettentő történet.
Figyelt kérdés
" 29 vagyok, 7 évig szedtem Melianét, mindenféle előzetes vizsgálat nélkül. Az első 1-2 évben nem volt panaszom (22 évesen írták fel pattanások, rendszertelen ciklus, hajhullás miatt) és "élveztem" a kiszámítható ciklust. Utána viszont elkezdtem hízni, kb 4 év alatt 30 kg-ot (170 cm-hez 90 kg-ra), úgy, hogy gyakorlatilag alig ettem (vezettem kalórianaplót (1100-1600 kalóriát ettem és híztam), a hajhullás rosszabbodott és a pattanások sem tűntek el teljesen. Plusz sokszor iszonyatos fejfájás gyötört és a libidóm a béka segge alatt volt 3 méterrel. Egy hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését, étkezésen, mozgáson nem változtattam és már lement 3-4 kg és szemmel láthatóan csökkent a narancsbőr a combjaimon. Közben kiderült, hogy PCOS-es vagyok, de ez már egy másik történet. "2009. júl. 27. 21:37
1/24 anonim válasza:
A mai fogamzásgátlóknak nincs ilyen elhízásos mellékhatása, ez csak városi legenda. Az elhízó nők nagy része egyszerűen csak nem figyel oda az étkezésére. A hormonok legfeljebb csak hajlamosítanak az elhízásra, de csak a KALÓRIÁKTÓL hízik az ember.
2/24 anonim válasza:
"mindenféle előzetes vizsgálat nélkül" - Itt a titok.
3/24 anonim válasza:
Mellékhatások lehetnek, de ha valaki amikor elkezd hizni, nem megy vissza az orvoshoz, hogy valami nem stimmel, annak ugy kell. Értelmes nö már az elsö 5 kg -nál elmegy az orvosához és reklamál.
De nagyon sokan vannak, akik csak a gyógyszerre fogják a hizást és valójában összeesznek mindent. (A kalórianapló csak annyira mérvadó, amilyen lelkiismeretesen vezetik és sokan "kifelejtenek" belöle néhány apróságot.)
Természetesen van olyan, aki valamelyik tablettát nem birja, de nem általános, hogy emiatt ilyen extrém sokat hizik valaki. Amig szedtem fogamzásgátlót, nem hiztam semennyit se, pedig évekig használtam folyamatosan.
4/24 A kérdező kommentje:
en is szedek, de engem se küldött semmilyen vizsgalatra az orvos. az orra alá nyomtam a véreredményt ( egy altalanos vizsgalatnak az eredményeit ), azt megnézte, azt mondta h jó, és mondtam h még az is lényeg h ne hizzak. és akkor felirta a yaz-t, az a yasminelle utodja. azt mondta h nem hizhatok tőle, mert nem tartja meg a szervezetben a vizet, ugy mint a többi fogamzasgatlo. eddig nem hiztam, de félek, mi lesz ha igen.. vagy ha lesz egy olyan időszak, pl. télen h nem lehet annyit mozogni, mint akkor amikor meleg van, és kicsit többet eszek, meg ott van a tabletta.
2009. júl. 27. 21:48
5/24 anonim válasza:
Szia! Én is melianet szedtem, a lidibóm nekem is teljesen tönkrement és el is kezdtem hízni,3 hónap alatt 10 kg-ot. Mondanom sem kell, hogy a következő adag gyógyszert már nem váltottam ki.
6/24 A kérdező kommentje:
azota nem is szedsz semmit? ez a meliane magas hormontartalmu vagy régebbi, és elavult orvosság?
2009. júl. 27. 22:00
7/24 anonim válasza:
Jajj ne idegeskedj most olvasom, hogy már hozzászóltál közben, a yaz nagyon jó, nem aktív ozmotikusan, tehát nem vonzza a vizet, nem fogsz hízni tőle :) A meliane a vacak, legalábbis nekem nem vált be, betegséget nem okozott, de a lidibó és a hízás nekem elég volt az abbahagyásához.
8/24 A kérdező kommentje:
akkor a yaz az jo? egyszer volt tőle köztivérzésem.
2009. júl. 27. 22:01
9/24 anonim válasza:
Na megint én. A meliane egy nagyon alacsony hormontartalmú új fajta készítmény. Én azóta nem szedek semmit, múlt hónapban hagytam abba, eddig minden oké, vérzésem is rendesen megjött, peteérésem nem tudom volt-e nem jártam utána, majd letesztelem :)
10/24 A kérdező kommentje:
fu, alacsony hormontartalmu, uj gyogyszer? es ilyet csinal? a yaz-ra is ezt mondják, mármint h uj meg h jobb. kicsit félek.
2009. júl. 27. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!