Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Szeretkeztünk, de nem repedt át a szűzhártyája
és alig hatoltam bele mert fájt neki. De lehet egy kis
előváladék került bele. Ugye nem lehet baba?
1/11 anonim válasza:
honnan veszed hogy nem repedt át a szűzhártya?
2012. aug. 26. 21:27
ha nem repedt át a szűzhártyája akkor valószínűleg nem. de ezt te nem tudhatod 100% biztosan, csak orvos tudja megnézni hogy átrepedt-e vagy sem.. ha fájt neki akkor valószínűleg átrepedt, és akkor lehet félni..
2012. aug. 26. 21:28
Tényleg kérek egy jó erős kötelet!
Nem tudod mit kedves kérdező?Inkább kösd te a farkadra és jól csomózd meg,ki ne oldódjon!
S majd ha tisztában leszel ezekkel a dolgokkal szedd le!Addig kérlek kíméld az emberiséget!
Előváladék meg igen tartalmazhat spermát,ergó igen lehet baba is!Senkire sincs rá írva,h első alkalommal nem eshet teherbe!Gumi meg dísznek van mi?
2012. aug. 26. 21:30
Hááát, igen kb akkor volt a peteérése. Szóval érdemes félned. Már az előváladéktól is teherbe lehet esni. Főleg hogy pont akkor csináltátok.
Egyátalán hogy lehettek ennyire felelőtlenek, hogy nem védekeztek és pont akkor csináljátok mikor peteérése van.
Mindenesetre nyugtasd meg a barátnődet, hogy nem lesz semmi baj, mert pusztán az idegességtől is késhet a menzesze. Ha késik egy hetet vegyetek tesztet, ha pozítív lesz akkor bukta, ha negatív még akkor is lehet terhes. Nőgyógyász többet tud mondani.
2012. aug. 26. 21:32
5/11 A kérdező kommentje:
honnan tudod hogy akkor volt a peteérése? és nem kérek bunkózást meg ilyeneket...
A jó k.urva eget már. Ezek a gyökér fäszok hogy maradnak eddig életben egyáltalán?? Nem hiszem el, hogy ezt meg kell kérdezni minden egyes nap, naponta 3-szor legalább. Az ilyeneknek le kéne vágni a fäszát, hogy ne dughassanak többet. Mi a k.urva isten fäszáért nem lehet használni azt a kibebäszott keresőt?? Véletlenül nem arra találták ki, hogy ne kérdezzék meg ugyanazt 2milliószor az emberek? De bäszottul arra van!! Nem tudom mi a színesfémtolvaj kormos lóp.öcsért koptatom a számat,úgyis holnap vagy még 10-szer megkérdezik ugyanezt... ha normális választ akarsz használd a keresőt! Az embereknek már a tökük tele van az ilyen retardált kérdésekkel. Aztán persze hogy a válaszoló a g.eciláda hogy egy retkes kérdésre nem tud normálisan válaszolni. Komolyan mondom ezeket a kérdéseket be kéne tiltani! Remélem nem lesz baba, sajnálnám ha ilyen retartdált szüleik lennének. De most őszintén. Mi a gombás szomszéd asszony p.inájáért nem lehet egy kik.úrt óvszert felhúzni, mástnem legalább az első alkalomkor??? Attól hogy a tv-ben ezt látjátok még k.urvára nem úgy van! Szerintem itt abba is hagyom úgyis mindenki lusta fäsz lesz elolvasni...
2012. aug. 26. 21:45
7/11 anonim válasza:
Én elolvastam xD nagy volt :D
2012. aug. 26. 22:05
Itt van egy kis olvasmány, ha már az iskolában nem figyeltetek!
[link] Jah és remélem, hogy ez elég tanulópénz volt és legközelebb majd gumit húztok...Éretlen kis majmok...
2012. aug. 26. 22:09
Én is elolvastam, ez a mondat vitte a pálmát" De most őszintén. Mi a gombás szomszéd asszony p.inájáért nem lehet egy kik.úrt óvszert felhúzni, mástnem legalább az első alkalomkor??? " :DDDD 18/L
2012. aug. 26. 23:36
Terhes lett a csaj? Amugy kellett volna tényleg védekeznetek! Legközelebb figyelj oda erre ha nem akarsz apuka lenni idejekorán. Lehet ilyen szo noncs is.. Szoval vegyél gumit az a tuti védekezés ilyenkor. Végigolvastam én is a hosszu cifta káromkodost. Nem semmi. A legjobb az egészben hogy igy is 100 %ban hasznos a válasza. :D
2012. szept. 20. 04:02
Kapcsolódó kérdések: