Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bár tudom, hogy a megszakítás nem védekezés, de ha ma volt a menstruációm utolsó napja (talán), (délelőtt1-2csöpp), és ebéd után megszakítással vigyáztunk, becsusszanhatott valami? Tudom, hogy előváladék stb.
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 17:00
2/15 anonim válasza:
persze hogy becsusszanhat istenem, most mondod, hogy "tudom, tudom". most akkor tudod, vagy nem???? -.-
3/15 anonim válasza:
Ha tudod, akkor miért kérded... stb.
4/15 anonim válasza:
De ha tudod, akkor miért kérded?
Nyilván kisebb az esélye, mintha épp a legtermékenyebb napodon csináltátok volna telibe, csak hát tudod a biológiában szinte nincsen abszolút lehetetlen. Hsdd illusztráljam egy képpel:
Tehát a kérdésre a válasz: akár be is "csusszanhatott".
5/15 anonim válasza:
teherbe bármikor lehet esni csak van amikor kisebb van amikor nagyobb az esélye a teherbeesésnek. Nem egy nö van aki a mensi alatt esik teherbe....
6/15 anonim válasza:
Én se értem minek kérdezel ilyen blődséget.
7/15 anonim válasza:
Nagyon-nagyon kicsi az esélye, természetesen nem nulla, de én emiatt nem aggódnék, csak tanulj belőle, és máskor ilyet ne csináljatok, ha gond lenne egy gyerek. Hány évesek vagytok?
10/15 anonim válasza:
Akkor egy jó időre tényleg ez volt a mensid utolsó napja XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!