Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktus után 1 nappal is kimutatja a teszt, ha terhes lenne a barátnőm?
nem mutatja ki.
a peteérés és "megfelelő" időben történt együttlét után legkorábban 10-14 nap múlva mutatja a teszt...
Akkor vegyen be egy esemény utánit.
Megbolydítja a hormonháztartást, de jobb mint az abortusz.
Csak nem szabad gyakran alkalmazni.
(Kedves dokik a barátnőmnél azt mondták, mikor bement az ügyeletre, hogy nincs teendő, várja ki, hogy megjön -e vagy nem. Ház aztán nem jött.. és abortusz lett belőle. Nem tudom miért nem tudtak adni neki eseményutánit?)
Én is mentem a párommal együtt egyszer az ügyeletre. Nem voltunk már fiatalok, de akkor ha baba lett volan, nagyon nem lett volna megfelelő az időzítés.
A doki kiadta a receptet, megköszöntük, a párom még visszaszólt, hogy legközelebb már csak szülni jövünk. Úgy is lett. De ne szégyelljen bemenni az ügyeletre! És harcolja ki azt a tablettát, mert az abortusz olyan lelki sebeket okozhat amit nem biztos hogy hamar kihever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!