Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mensi utan egy nappal voltunk egyutt es elment belem! Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2 hettel ezelott a mensim utan egy nappal egyutt voltam a parommal es elment belem!Nem aggodok mert nagyon szeretnenk!Csak kb 1 hete eszmeletlenul faj a derekam es fajnak a melleim es folytn ehes vagyok,meg,h alltalaban napkozben es este mikor lefekszem szurkalast erzek a petefeszek kornyeken,de csak egy ket percig es utana elmulik!Lehetek terhes?Szerintetek egy vervetel kimutatna vagy meg tul korai??
Elore is koszonom a valaszt!!
2012. febr. 23. 22:41
1/4 anonim válasza:
utána egy nappal nagyon kicsi az esélye...peteéréskor próbálkozzatok, vagyis kb most
2/4 Nazira válasza:
Ne akard görcsösen mert akkor nehezebben jön össze, ennyi idővel utána nem lehetnek még tünetek és valószínű annyira szeretnéd, h azért érzed így magad. Lehetséges,h terhes vagy de az első amiből tudhatod amikor meg kéne jönnie nem jön meg a menstruációd. A tesztek még nem mutatják ki biztosra mert lehet negatív és mellette lehetsz terhes, várj még ha nem jön meg csinálj tesztet de addig is ha lehetséges próbálkozzatok.
3/4 anonim válasza:
Szerintem sem vagy terhes. Amiket érzel, az pszicho, mert ez jár a fejedben, hogy szeretnéd. Egy öreg, tapasztalt nődoki mondta még nekem anno, hogy a mensi 1. napjától a 10-ig nem esnek a nők teherbe.
4/4 anonim válasza:
Előzőnek: hát én teherbe estem a ciklusom 6.napján, pedig évek óta szép , szabályos 28 napos és mégsem a középidőben volt a peteérés.
Szóval minden lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!