Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ha a menstruációm után két nappal együtt voltam a barátommal? Nagyon kis idejig. Ez pár percet takar. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat és a nem osztó jellegűeket.
IGEN!!!
Ha beléd spriccelt - akár egy-két cseppet - az nem pár percig marad benned! Szépen elkezd kúszni felfelé a méhedbe, aztán onnan tovább!
Ha nem volt 50 ilyen kérdés az elmúlt hónapban... olvasni szoktál-e?
Amúgy: idejig? Magyar vagy-é? Azt látom, hogy vesszőhiányod van... gondolom, ezért engedted neki, hogy pár percig belédnyomja, csak úgy natúran.
Az ilyen emberek szaporodnak... a normálisak meg nem mernek gyereket vállalni.
Nem élvezett belém. Állítása szerint előváladék sem valószinű hogy volt.
Ez a ciklusom 7. Napján volt.
26-27 napos ciklusaim vannak általában.
Köszöm.
Bocsmár. IDEIG! Ne haragudj, hogy tévesztettem. Nem tudtam, hogy itt a helyesírást helyezzük előtérbe.
Amúgy ha már itt tartunk... Te paraszt vagy-é? Mert ez sem kifejezetten magyaros.
Én most már kidühöngtem magam... de te mit fogsz csinálni azzal a pár csepp életadó nedűvel a méhedben?
Írd majd meg, hogy mi lett az eredmény... okulásnak annak, aki képes előbb olvasni, és csak utána nyitni (szét a lábait).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!