Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe lehet esni, ha vízben élvezek el a baratnőm mellett?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A barátnőmmel sós víben lubickoltunk, nem túl hideg, nem túl meleg (kb. 25˚C). Egymáshoz simultunk furdőruhán keresztül. Elég jól elvoltunk egymással, annyira jól, hogy elélveztem a vízben. Sós víz + fürdőruha mindkettőnkön + a vízben elveztem el + a baratnőm még szűz (Nem tettem be neki). Szerintetek teherbe lehet így esni? Kérem, komoly válaszokat szeretnék kapni! Előre is köszönöm válaszaitokat!(21/f)
2012. júl. 25. 22:23
1/5 anonim válasza:
a víz elpusztítja a speriumot. nem lesz probléma.
2/5 A kérdező kommentje:
És kb. mennyi idő alatt pusztítja el?
Amúgy köszi a választ! Szívesen várok más véleményt is...
2012. júl. 25. 22:30
3/5 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye, mert a sperma kicsapódik a vízben (pár másodperc), onnan kezdve pedig nem tudnak mozogni a spermiumok.
Ne lődd egyenesen a punci felé, akkor nem lehet gond. Más testrészeiteket szorítsátok össze.
4/5 Carlsokolbász válasza:
Naná! Szerinted Ariel hogy született?
5/5 anonim válasza:
Alapból a spermiumok elpusztulnak a vízben és bőven elég akkor ha nem tetted be neki ha esetleg odaértek volna ami lehetetlen mert fürdőruhán keresztül nem tudnak átmenni így akkor sem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!