Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta az egyik barátnőm terhes lett fogamzásgátló mellett, bennem van a félelem. Mi a véleményetek erről?
Barátnőm 20 évesen fogamzásgátló mellett terhes lett.Kb. 2-3 éve már szedte azt a fogamzásgátlót,és korábban nem volt baj.Én egy hónapja szedek fogamzásgátlót (Symicia),amit főleg a menstruációs görcseim miatt írt fel a nőgyógyász.Nem tudom,hogy a barátnőm milyet szedett,de nem azt a fajtát,mint én.A barátnőm esete óta nem tudok teljes mértékig megbízni a fogamzásgátlóban,a párommal mellette óvszert is használunk,amit nem szeretünk,mert kényelmetlen neki és megöli a romantikát szerintünk.Gondoltunk arra is,hogy az óvszert hüvelykúppal helyettesítjük.
Mi a véleményetek erről?Túlparázom a dolgokat?Hesegessem el a félelmemet?? Tudom,hogy nagyon ritka,hogy valaki fogamzásgátló mellett teherbe essen,de mióta a közvetlen környezetemben történt ilyen,azért aggódok...
19/L
19 évesen ne üljél fel ilyennek, hogy fogamzásgátló mellett lett terhes a barátnőd...úgy ki vannak már kísérletezve ezek a gyógyszerek, nem engednék gyártani se, ha ilyen előfordulna. Persze ha akár egy nap is kimarad, akkor vége a védettségnek egy hónapig. Ez mesebeszéd hogy gyógyszer mellett lett terhes.
Legyél nyugodtan, az orvosnak meg a betegtájékoztatónak higgyél!
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!