Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye a terhességnek?
8 hónapja szedek f.gátlót! csak ezzel védekezünk!ha véletlen a párom bennem élvez el mennyi az esélye hogy terhes leszek?
20/L
köszönöm az értelmes válaszokat!
a bunkókét is hogy megmutatták magukat.nem felejtünk el benneteket ne féljetek!
Drága 11. : lehet hülye vagyok,de büszke vagyok rá hogy most tudom meg ezeket a dolgokat és 20 éves koromra nem ment át rajtam az egész város... és lehetek hülye mindenki számára de barátnőmnek így van egy 3 éves gyönyörű kislánya! szóval ott az esély még ha kicsi is
Azt azért bírom, hogy leírják a válaszolók, hogy mennyire hülye a kérdésíró, de nem válaszolnak a kérdésre...
Igazából amúgy nem a %-ok számítanak, hanem az, hogy egyáltalán van-e esély a terhességre vagy nincs. Nos, erre a válasz, mint ahogy a kérdező is leírta, van.
Mert játszadozhatunk ugyan a számokkal, de arra is van példa, hogy egy pár gumival védekezik és rögtön az 1. alkalom után teherbeesik a nő; de arra is, hogy évek óta hiába próbálkoznak, nem fogan meg a gyerek.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!