Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Petting volt, hozzáértem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petting volt, hozzáértem picit a péniszemhez, előváladéktól mennyi az esélye a terhességnek, ha a lány még szűz?

Figyelt kérdés
lécci fontos.

2012. ápr. 19. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján szinte nulla az esély a terhességre. Sok pénzbe mernék fogadni, hogy ebből nem lesz baj. De legközelebb figyelj oda jobban, mert hát az ördög nem alszik.
2012. ápr. 19. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
miért csinálod ha nem tudod hogy mit csinálsz?:D
2012. ápr. 19. 16:07
 3/5 A kérdező kommentje:
pete érése volt, számít?
2012. ápr. 19. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha peteérése volt, akkor az ugye azt jelenti, hogy az érett petesejt egy megtermékenyítésre alkalmas spermiummal találkozván megtermékenyülhet. Tehát az esély így azért nagyobb. De nem tudni, hogy az előváladék mennyi spermiumot tartalmazott, ha tartalmazott egyáltalán. És ezek milyen minőségűek voltak. Mert hát hosszú az út a célig ha a sperma nem a hüvely mélyéről kezdi a túrát. Szerintem élve nem jutott el egy se a petéig.
2012. ápr. 19. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szinte semmi.
2012. ápr. 19. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!