Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szűz lány lehet terhes?
nem értem..
még is mitől !? voltál már fiúval?
16:41: És szerinted mennyi az esélye?
Az elmúlt 5 év alatt megszakításos módszerrrel védekeztem mindenkivel. Nincs gyerekem, abortuszra sem volt szükség.
Elméletileg lehetséges lenne, amit írtál, de ha megtörténne, akkor azt mindenki csodaként könyvelné el!
Javaslom, hogy ha felmerült a gyanú, akkor menj el egy nőgyógyászhoz. Még senkit nem evett meg a doki. A petting során is megtermékenyülhetsz.
Egyébként is ideje, hogy lásson egy induló vizsgálatra, ha már elkezdtél nemi életet élni.
16.41. vagyok.
Tudom, hogy nagyon kicsi a valószinűsége annak, hogy ha nincs behatolás, akkor terhes lesz valaki, de lehetséges. És itt ez volt a kérdés. Nem megijeszteni akartam a kérdezőt. Azt tudjuk, hogy nem egyforma valószinűséggel esnek teherbe a nők. Van aki sokszor próbálkozik, van akire elég "ránézni" és terhes marad. Én anno a szüzességem elvesztésekor estem teherbe, ami szintén elég ritka. Velem mégis megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!