Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esélye van a terhességn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van a terhességnek? (Kérlek ne oltsatok)

Figyelt kérdés
Megismertem valakit. Együtt voltunk, nekem ez volt az első. Egyetlenegyszer történt meg. Nem voltunk felelőtlenek, beszéltünk a védekezésről. Használtunk óvszert, végig, nem szakadt el, nem csúszott le. Miután elment kiment megmosakodni és csak aztán folytattuk a szexet, de utána már csak a kezével kényeztetett, nem volt bennem újra. Viszont 2 hete kellett volna megjönnie és nem jött meg. csináltam tesztet a múlt héten és negatív lett. Elvileg kimutatta volna ha terhes lennék, mert akkor lett volna 4 hetes. Akkor megnyugodtam kicsit, de csak nem jött meg ezért tegnap csináltam még egyet, ami szintén negatív lett. Egyébként szokott csúszni a menzeszem, csak eddig nem volt okom aggódni, mert nem volt szex. Lehet, hogy csak az aggódás miatt késik, meg amúgy is stresszes az életem mostanság. Szerintetek van esély a terhességre?

2012. jún. 26. 10:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Minimális esély midig van, ha szexeltél. De itt most nyilván nem vagy terhes.
2012. jún. 26. 10:49
 2/20 anonim ***** válasza:
Nincs! Az első szex és a stressz is befolyásolja a menzeszt! Amint megnyugodsz, meg fog jönni. 21/L
2012. jún. 26. 10:50
 3/20 anonim ***** válasza:
NYugodj meg, ha tényleg nem szakadt ki, nem tette be úgy , hogy nem volt rajta, akkor nincs gond! csak ne idegeskedj, mert az rátesz egy lapáttal! nyugodj meg! a tesztek is negatívak! az első alkalom miatt is lehet, hogy felborult kicsit a rendszer!
2012. jún. 26. 10:50
 4/20 guido ***** válasza:

Ha elkezdesz szeretkezni, akkor ezzel számolnod kell, hogy csúszni fog. (eleinte)

Amúgy ha 2 tesztet is csináltál akkor baj nem lehet. Mellesleg minél jobban idegeskedsz annál jobban késik :D

21/F

2012. jún. 26. 10:51
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat. Tudom, hogy meg kellene nyugodnom, de elég nehezen megy. Arról olvastam már, hogy bezavarhat az első szex a ciklusba, de azt hittem az csak fiatalabb korban érvényes, amikor még nem állt be a ciklus igazán.
2012. jún. 26. 10:56
 6/20 guido ***** válasza:
Nem arról van szó hogy legelső alkalom. Hanem ha mondjuk fél-1 évig nincs testi kapcsolatod és akkor újból elkezded akkor is ez a szitu
2012. jún. 26. 10:58
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes,csak késik,mert ideges vagy.De aktus után két héttel mutat biztosat a teszt.
2012. jún. 26. 10:59
 8/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell aggódnod,nem hiszem hogy emiatt csúszik.Főleg hogy amúgy is volt már ilyen,amikor még nem szexeltél...

NO PARA!;)

2012. jún. 26. 10:59
 9/20 A kérdező kommentje:

"Nem vagy terhes,csak késik,mert ideges vagy.De aktus után két héttel mutat biztosat a teszt."

Már 5 héttel utána vagyunk és negatív lett. Csak félek, mert nem vagyok olyan helyzetben, hogy babavállaláson gondolkozhassak.

2012. jún. 26. 11:02
 10/20 anonim ***** válasza:
NO PARA!;)
2012. jún. 26. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!