Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esélye van a terhességn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van a terhességnek? (Kérlek ne oltsatok)

Figyelt kérdés
Megismertem valakit. Együtt voltunk, nekem ez volt az első. Egyetlenegyszer történt meg. Nem voltunk felelőtlenek, beszéltünk a védekezésről. Használtunk óvszert, végig, nem szakadt el, nem csúszott le. Miután elment kiment megmosakodni és csak aztán folytattuk a szexet, de utána már csak a kezével kényeztetett, nem volt bennem újra. Viszont 2 hete kellett volna megjönnie és nem jött meg. csináltam tesztet a múlt héten és negatív lett. Elvileg kimutatta volna ha terhes lennék, mert akkor lett volna 4 hetes. Akkor megnyugodtam kicsit, de csak nem jött meg ezért tegnap csináltam még egyet, ami szintén negatív lett. Egyébként szokott csúszni a menzeszem, csak eddig nem volt okom aggódni, mert nem volt szex. Lehet, hogy csak az aggódás miatt késik, meg amúgy is stresszes az életem mostanság. Szerintetek van esély a terhességre?

2012. jún. 26. 10:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nincs az a teszt, ami 5 hetes terhességet ne mutasson ki, nem kell aggódni. Ha ennyire félsz, menj el a nőgyógyászodhoz, megvizsgál és kész, úgyis azt fogja mondani, hogy nem vagy terhes, ne aggódj, megnyugszol és a ciklusod is helyrejön.
2012. jún. 26. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
5 hét,szóval tényleg ne parázz! Mikor voltál utoljára nőgyógyásznál? Érdemes évente ultrahangot nézetni, hogy nincs-e cisztája az embernek....Meg évente rákszűrés...
2012. jún. 26. 11:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Nincs saját nőgyógyászom. SZTK-ban voltam a nőgyógyászaton egyszer mikor kellett egy igazolás egy alkalmasságihoz, kb 2 éve. Mivel nem éltem szexuális életet és panaszom sem volt így nem láttam szükségesnek, hogy rendszeresen járjak.
2012. jún. 26. 11:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz megnyugodni, menj el nőgyógyászhoz!
2012. jún. 26. 12:05
 15/20 anonim válasza:
engem egyszer már átvágott a terhességi teszt, csinálj újat...
2012. jún. 27. 15:06
 16/20 A kérdező kommentje:
2-t is csináltam 1 hetes eltéréssel. Ha nem jön meg még egy hétig elmegyek orvoshoz.
2012. jún. 27. 18:20
 17/20 anonim ***** válasza:

én is voltam már így...csak nekem 10 napot késett. És mi is rendesen védekeztünk. Negatív teszt ellenére,annyira paráztam,hogy kb. 1nap alatt félszendvicset ettem meg.

Menj el nődokihoz,lehet,hogy ép most nincs vmiért peteérésed. :)

De nem vagy terhes.

2012. jún. 28. 22:13
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki nyugtatni próbált. Ma megjött. Gondoltam érdekli valamelyikőtöket, én mindig kíváncsi vagyok hamár válaszolok valakinek, hogy mi lett a vége. Köszi mindenkinek még egyszer:)
2012. júl. 1. 22:14
 19/20 anonim ***** válasza:

végre :-D

áh, de örültem, mikor megjött (akinek késett 10 napot)

2012. júl. 1. 22:53
 20/20 A kérdező kommentje:
Én is. Életemben nem örültem még neki ennyire. Mondjuk soha nem is vártam még ennyire:)
2012. júl. 1. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!