Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsején volt nemi kapcsolatom a párommal. Ha 6. ára esik az ovuláció, és kivette időben, mekkora az esélye a terhességnek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 10:10
2/9 anonim válasza:
Ha nem mentél el benne akkor semmi.Sok éve megszakítással szexelek nálam bevált.
4/9 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy az esély nem nulla, de mégis :) azért köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 3. 10:13
5/9 anonim válasza:
Az esély mindig 50-50% mivel az ember nem gép nem lehet kiszámítani mikor épp mi zajlik le :) Ha nincs semmiféle védekezés csak megszakítás akkor a tűzzel játszik az ember, de ha akkor nem gondolkoztok most se tegyétek ha gyerek lesz már úgy is mindegy ha nem meg kár rajta stresszelni :) 22/F
6/9 anonim válasza:
Utólag már nem k*rvára mindegy?
Majd 2 hét múlva ha tesztel megtudod...
7/9 anonim válasza:
ha időben kivette akkor egy kis logika után rá lehet jönni hogy kicsi az esélye.0% tényleg nincs ilyen téren,de szerintem olyan 1,672418% lehet az esélye.remélem segítettem.
8/9 anonim válasza:
Mi az,hogy 50%-50%? 12 éve 80%-ban megszakítással védekeztem..Aki nem egy testileg visszamaradott ember az tudja kontrollálni magát.Hogy lenne 50% az esély terhességre amikor nem történ meg az orgazmus a nőben.Ennyire debilek ne legyetek már.
Tudom jönnek mindig azzal,hogy az előváladék meg stb.Általában azok jönnek ezzel akik olvastak róla valahol aztán úgy szajkózzák mintha tudnának is valamit.Sok egészséges ember is többszöri próbálkozásra esik teherbe.Ahhoz nem egy kis adag sperma kell,hanem rengeteg sperma abból a millióból is csak egynek sikerül megfogannia.
9/9 anonim válasza:
Nem lehet tudni az esélyt! Annyi biztos, hogy mindig van esély védekezés nélkül terhességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!