Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes fogamzásszabályozás. Milyen női hormonszintmérő készülékek léteznek, és hol kaphatók/rendelhetők?
Én a Maybe-baby készüléket ismerem, ezt külföldről lehet rendelni a neten, mást nem, pedig tudom, hogy vannak.
Ezt az oldalt találtam támpontként, de ez sem teljes körű:
Első!
AZ a Maybe-baby!:)
Ovulációs tesztek és ovulációs mikroszkópok vannak. Mind hasonló elven működik, szóval szerintem sok különbség nincsen köztük.
De ha már természetes fogamzásszabályozás: Billings-módszer és hőmérőzés. De ha nagyon gáz lenne egy baba, akkor keress biztonságosabb módszert, mert ezek azért nem túl megbízhatóak.
Olyanoknak válik be leginkább, akiknek tényleg óramű pontosságú ciklusuk van évek óta és nagyon jól ismerik mind a saját testük, mind a női ciklus élettanát.
"Ovulációs tesztek és ovulációs mikroszkópok vannak. Mind hasonló elven működik, szóval szerintem sok különbség nincsen köztük."
No, a kerdesem pont az, hogy melyek ezek, hol es mennyiert lehet hozzajuk jutni!
Akkor ezeket felsorolnad, kerlek?
És csak mikroszkóp van? Olyan nincs, hogy megnyalom, és ő mondja meg, hogy mi az állás?
Mindenképp nekem kell értelmezni a nagyításban látottakat?:-o
Hát nézelődj a neten basszus. Ne kelljen már mindent nekem megkeresnem s a feneked alá tennem. Le van írva, hogy melyiket hogy kell használni.
De ha az értelmezés bonyolult, akkor vegyél olyat, amire csak rá kell pisilni, mint a terhestesztre, az csak sikerül.
Köszi.
Te is használod, vagy Te is csak érdeklődsz még?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!