Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés nélküli szex után escapelle tablettát vettem be, rendszertelen a menstruációm, barna folyás jött előtte, szerintetek mennyi az esélye a terhességnek?
Szerintem biztos hogy nem vagy terhes!
ha nem élvezett el, mint ahogy irtad, kétlem, főleg h vettél be tablettát is
Annyiszor feleslegesen szajkózott mondat: miért nem védekezünk, ha szeretkezünk? Bár a védekezés egyfajta módja az is, ha nem élvez el a partner a hüvelyben...ez ugye nem 100%.
Szóval, nem értem, rögtön másnap, mitől lehetett pecsételő vérzés, mert alapvetően a sextől nem valószínű (ha csak nem olyan heves, hogy megsértsen ott bent valamit), ilyen gyorsan a terhesség sem produkál tüneteket. (főleg vérzést, mivel az első időszakban a petevezetőben osztódik az egyesült petesejt, nincs még beágyazódva a méhedbe)
Az esemény utáni tabletta arra való, hogy rögtön menstruációt idéz elő, így ha megtapadt a pete, leválik és nem leszel terhes.
Kár volt bevenni, mert jól összezavarja a ciklusodat. (mondjuk amúgy is rendszertelen, de így még rosszabb)
Egyszerűbb csinálni egy (jóval olcsóbb is) terhességi tesztet és utána konzultálni egy nőgyógyásszal.
A fejfájás és egyéb tünetek szerintem az ilyen stresszel járó eseményeknek a következménye.
A legjobb, amit tehetsz: teszt, illetve nőgyógyász és legközelebb, inkább használjatok óvszert és megkíméled magad minden aggodalomtól!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!