Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezésről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 22:19
31/42 anonim válasza:
es ti se mondjatok olyat hogy akkor biztos valami gond van....mert akkor minden ismerosommel gond van igaz?aki igy ovakodik a babatol....okosok hogyha peteereskor es azutani napokban elveznek beletek akkor eshettek hamar teherbe!en egyszeruen nem engedem meg neki es mindig kiveszi idejeben... a masik meg imadkozzatok hogy a sok fogamzasgatlo ne tegye tonkre a majatokat,es lehessen majd gyereketek annyi tabletta utan!!!!!!!!!!!es vigyazz hogy kit nevezel te betegnek,meg kinek mi gondja van....ha odafigyelsz akkor nem esel teherbe!
32/42 anonim válasza:
AKKOR ESEL TEHERBE HA A HUVELYBE BELEKERUL AZ ONDO!!!!!MASKEPP NEM LEHET!!!!....a naptaros modszer meg egy baromsag....normalis hogy ugy teherbeesel ha kiaszmolod mikor vannak a termekeny napok es megengeded hogy bele elvezzenek!...
33/42 anonim válasza:
ma 16:23-es: a naptármódszer lényege, hogy a termékeny napokon fokozottan kell védekezni, ami azt jelentette, ilyenkor semmi, és a többi napokon meg megszakitás. Ennek ellenére rengeteg nem kivánt terhesség lett, mert a férfiak már azelött is kibovcsájthatnak spremuimokat, mielött elmennének, csak kisebb számban. Ez egyéntöl is függ, van, akinél ez gyakrabban elöfordul, van akinél ritkábban, ha te is meg a partnered is csak kevéssé vagytok termékenyek, akkor nem leszel terhes, de vannak, akiknek a szervezete "minden alkalmat megragad", hoyg terhes legyen, ezeknek ez a módszer semmit sem ér. Okoskodhatsz, amennyit akarsz, ha neked lenne igazad, akkor senkinek nem kellene más módszereken törnie a fejét és nem létezne nem kivánt terhesség.
34/42 anonim válasza:
ha ha, az jo lenne, ha csak ugy lehetne teherbeesni. :)) csak sajnos, nem igy van.
35/42 A kérdező kommentje:
A naptár módszer nálam biztos, hogy nem lenne jó, mert én mérem a hőmet és mindig máskor van a peteérésem, múlt hónapban menszi után 8 nappal előtte meg akkor mikor meg kellett volna jönnie, tehát a 30. napon. Mi mondjuk azért védekezünk így mert már következő hónaptól ráállunk a baba projektre. Remélem elsőre összejön. :)
2010. márc. 3. 22:04
36/42 A kérdező kommentje:
Viszont azért is álltam le a gyógyszerrel, mert a májműködésem súrolta a határ értéket. Mondjuk én 5 évig szedtem szinte folyamatosan. Remélem azóta már visszaállt a rendes értékre. :)
2010. márc. 4. 10:38
37/42 anonim válasza:
:D sok sikert nektek :D hány évesek vagytok?
38/42 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a jó kívánságot. :) 24 évesek vagyunk a párommal. És ebbe a hónapban már nem védekezünk. :)
2010. ápr. 9. 13:22
39/42 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó módszer. Másfél éve nem használok óvszert (csak alkalmiknál), és azóta sem lettem apa :D
És teljesen egészséges is vagyok...
19/F
40/42 anonim válasza:
utolsó, majd ha szépen elmaradozik a barátnőd mensije, megnézném az arckifejezésedet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!