Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos védekezésről mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos védekezésről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 22:19
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
utolsó, az, h nektek nem jött össze, nem biztos, h másnak se fog. nekem pl. 2 baratnom lett igy terhes. nem is értem, h lehet ezt 1altalán módszernek nevezni. melegen ajánlom, h ha nem akarsz gyereket, akkor ne igy védekezz.
2010. febr. 15. 23:17
 22/42 A kérdező kommentje:
Nálunk nem gond ha jön a gyerek, ezért védekezünk így. Viszont előtte persze fogigátlót szedtem.
2010. febr. 16. 08:53
 23/42 anonim válasza:

Persze ez a módszer nem helyes és rendkívül veszélyes is, de ha elkap a hév az ész megáll! :D

És hidd el minden hónapban hálát adok a mensimnek ;D

(am nem szoktam idegeskedni sose, mindig megjön időbe!)

2010. febr. 16. 20:42
 24/42 A kérdező kommentje:
Én az elején még vártam, hogy teherbe fogok esni e mellett a védekezés mellett, ma már tudom, hogy biztos nem leszek terhes. 10 hónapja védekezünk így. Mondjuk már nem kell sokat várnom, míg élesben próbálkozunk. :D
2010. febr. 18. 16:46
 25/42 anonim válasza:
100%
A parom es en igy ovakodunk mar tobb mint 4 eve!Sosem szedtem fogamzasgatlot,mert orvostol tudom hogy mellekhatasai is rengeteg van...az ovszert kiprobaltuk,de ugy szar...mintha zokniban furodnel!Semmi sem nyujt 100% biztosnagot,de en a barati koromben nagyon sok parrol tudom,hogy igy vedekeznek es nincs gond...nekunk ez bevall es igy tokeletes!Baratomban megbizok es o is bennem,evente egyszer elmegyek nogyogyaszhoz kivizsgalasra es minden ok!...mindenki olyan modszert hasznaljon amilyen megfelel neki ;)
2010. márc. 3. 09:08
 26/42 anonim ***** válasza:
45%
utolsó, én meg azt tudom a barati körömből, h már 2-en is teherbeestek igy. az is lehet, h valamelyikőtökkel gond van. ez nem védekezés. ha meg már igy csináljátok, ne gyertek ide dicsekedni, mert a tudatlan tinik ezt fogják követni, még véletlenül se a gumit, vagy a tablettat. ami pedig a tabletta mellekhatasait illeti, képzeld, nekem nem volt egyaltalan, 1 mellekhatas se, és ha éppen annyira tudni akarod, akkor 1 abortusznak sokkal nagyobb mellékhatásai lehetnek.
2010. márc. 3. 15:06
 27/42 anonim válasza:
71%
figyelj csak...szerintem meg nincs problema,nem engedem meg a baratomnak,hogy belem elvezzen...es az elovaladek nem tartalmazhat annyi spermiumot amitol teherbe eshetsz,es ezt ORVOSTOL TUDOM!...semmi dicsekves nincs ebben kedves...kepzeld az egyik osztalytarsnom meg a naptaros modszert hasznalta es attol teherbe esett...ha az ember nem engedi meg a parterenek hogy beleelvezzen akkor nincs gond!es ne beszelj olyan lekezeloen ,mert ide mindenki a velemenyet irja le a temaval kapcsolatban,ha nem tetszik ne olvasd...en pedig nem vagyok kivancsi a velemenyedre...tudom azt ami az enyem es amit aZ orvos mondott nekem!AKKOR ESEL TEHERBE HA BELEDELVEZNEK!...attol mert mi igy vedekezunk es nem estem teherben nem azt jelenti hogy gond van velunk,hanem hogy VIGYAZUNK!OKOSKA...
2010. márc. 3. 15:12
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:12-es: azért elég sok mindenki van, aki az elöváladéktól esett teherbe, mégha van olyan is, aki nem hiszi el. (Sajnos sok orvos is hülyeségeket mond, csakhogy a beetegének a kedvében járjon és ne menjen máshoz)

Az, hogy te nem estél teherbe csak annyit jelent, hogy EDDIG szerencséd volt, illetve hogy nem vagy túl termékeny (nehezen esel teherbe).

Ez éppen olyan, mint hogy van ismerösöm, aki 70 feletti erös dohányos (napi 2 doboz cigi) és mivel neki nincs komoly baha, ezért állitja, hogy a dohányzás egyáltalán nem ártalmas, csak pánikkeltés. Ö is csak a saját (kivéletes) esetét nézi és erröl általánosit - ha megkérdezel idösebbeket - 60-70 felett - akkoriban CSAk ez a módszer volt, és rengetegen lettek emellet terhesek, éppen, mert egyáltalán nem megbizható.

Anyukám pl. igy lett a negyedik gyerekkel (szülés után 3 hónappal) újra terhes, pedig a megszakitás mellett még a naptármódszert is használták. (ielött belekötsz, nem szoptatott és igy 5 hétre már megjött a mensesze)

Szóval azért ne okoskodj és föként ne terjeszd a hülyeséget.

2010. márc. 3. 15:22
 29/42 anonim ***** válasza:
56%
na, ne mondd. fél családom egészségügyis, és emellett még sok orvostól tudom, h ez nem biztonságos védekezés.
2010. márc. 3. 15:24
 30/42 anonim ***** válasza:
56%
jajj, és ekkora marhaságot már ne mondj, h csak akkor esik vki teherbe, ha beleélveznek. :)) akkor mindenki igy védekezne, és nem kellene se tabletta, se ovszer.
2010. márc. 3. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!