Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos védekezésről mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos védekezésről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 22:19
1 2 3 4 5
 11/42 anonim válasza:
93%
Bocsi előre is a nyers fogalmazás ért de a leg jobb bartom idézem ha nem csöpog a farkad akkor nyugottan mehet gumi nélkül amugy senkinek nem jánlom ezt a modszert csak azokank ikiknél nem baj ha jön egy baba.
2009. júl. 19. 01:58
 12/42 anonim ***** válasza:
43%
amúúúúúgy sztem ez részben igazságtalanság is a pasival szemben. most mértkell neki kivennie a farkát pont legjobbkor? mert a barátnője nemképes feliratni a tablettát? vagymert esetleg mind2en utálják az óvszert? vagy esetleg a pasi utálja? most nem rólad beszélek kérdező, tudod, te szedtél tablettát, és a gyerek sem lenne már akadály, ezért nektek sztem ez tökéletesen megteszi, ha a párodat nemzavarja h folyton kikell vennie, mikor elakar menni.
2009. júl. 19. 02:01
 13/42 anonim ***** válasza:
63%
Mi sokáig így csináltuk, mert tabit nem használhattam. Kipróbáltunk mást is ( hüvelykúpok stb.), de egyik sem vált be. Utána megszakítással csináltuk egy darabig. a páromnak nem okozott gondot, h ki kell vennie. Én nem lettem terhes, de tudtam, hogy becsúszhat bármikor egy baba. De jó párkapcsolatban élek, nem lett volna gond a babával sem, nah meg nem tizenéves vagyok. Azóta amióta van a nuvaring, azzal védekezek.
2009. júl. 19. 09:50
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
nem biztonságos. és attól h nem ment el benned, még lehetsz terhes. szal tizenéveseknek nem ajanlom. de ha nektek nem baj, akkor jo.
2009. júl. 19. 10:05
 15/42 anonim ***** válasza:
73%
az hogy ez nem védekezés, tehát a kérdés maga is helytelen.
2009. júl. 19. 11:40
 16/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. júl. 19. 19:32
 17/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. júl. 20. 18:37
 18/42 anonim ***** válasza:
57%
Mi 3éve hogy így védekezünk és még nem lett baba.Lehet hogyvalami gond van velünk?
2009. júl. 21. 23:04
 19/42 anonim válasza:
85%

A biztonságos megszakításos szeretkezésre egy férfi vagy nem. Minden esetre valóban célszerű csak olyan kapcsolatokban alkalmazni, ahol nem gond, ha becsúszik mégis a baba.

Ha valaki így védekezik évek óta, és mégsem lett belőle terhesség, az nem azt jelenti, hogy bármi gond lenne. A férjemmel mi mindig is így védekeztünk, nem okozott egyikőnknek sem problémát. A házasságkötésünk után egy évvel döntöttünk úgy, hogy jöhet a baba, 10 hónapra rá meg is született. Utána is így védekeztünk több, mint 2 évig. 8 hónapja döntöttünk úgy, hogy jöhet a kistestvér. Most vagyok a 6 hónapban.

Tehát nem gondolnám, hogy megszakításos szeretkezéssel csak annak nem lesz gyereke, aki amúgy is meddőségi gondokkal kűzd.

2009. júl. 26. 18:31
 20/42 anonim válasza:
80%

Régebben kapásról rávágtam , h ez felelőtlenség és megérdemli aki teherbe esik, mert annyi esze sincs h védekezzen. Én a párommal sajnos rákaptam erre a módszerre és valahogy nem tudunk szabadulni tőle. Lassan egy éve működik ez és még nem volt baj, szerencsére!!! Persze tervbe van a fog.gátló, de ez egy másik történet...

A lényeg, h sztem nem kell lehordani másokat, csak mert nem értünk vele egyet. Akinek jó csinálja, akinek nem (bár lehetséges nem is próbálta ki) az meg ne prédikáljon. Mindenki tisztában van a veszélyeivel...de hát a tiltott dolgok a legédesebbek nemde?!?! :D

Na puszi pá

20L

2010. febr. 15. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!