Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezésről mi a véleményetek?
A biztonságos megszakításos szeretkezésre egy férfi vagy nem. Minden esetre valóban célszerű csak olyan kapcsolatokban alkalmazni, ahol nem gond, ha becsúszik mégis a baba.
Ha valaki így védekezik évek óta, és mégsem lett belőle terhesség, az nem azt jelenti, hogy bármi gond lenne. A férjemmel mi mindig is így védekeztünk, nem okozott egyikőnknek sem problémát. A házasságkötésünk után egy évvel döntöttünk úgy, hogy jöhet a baba, 10 hónapra rá meg is született. Utána is így védekeztünk több, mint 2 évig. 8 hónapja döntöttünk úgy, hogy jöhet a kistestvér. Most vagyok a 6 hónapban.
Tehát nem gondolnám, hogy megszakításos szeretkezéssel csak annak nem lesz gyereke, aki amúgy is meddőségi gondokkal kűzd.
Régebben kapásról rávágtam , h ez felelőtlenség és megérdemli aki teherbe esik, mert annyi esze sincs h védekezzen. Én a párommal sajnos rákaptam erre a módszerre és valahogy nem tudunk szabadulni tőle. Lassan egy éve működik ez és még nem volt baj, szerencsére!!! Persze tervbe van a fog.gátló, de ez egy másik történet...
A lényeg, h sztem nem kell lehordani másokat, csak mert nem értünk vele egyet. Akinek jó csinálja, akinek nem (bár lehetséges nem is próbálta ki) az meg ne prédikáljon. Mindenki tisztában van a veszélyeivel...de hát a tiltott dolgok a legédesebbek nemde?!?! :D
Na puszi pá
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!