Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel először pettingeltünk, és picit félek, h nem e nyúltam rosszkor rossz helyre. Lehet esetleg nem kívánt terhesség ebben az esetben?
Tuti, 100% biztos hogy nem lesz terhes, ne aggódj!
1. mensturált
2. csak kívülre került előváladék, ami csak az esetek kisebbik részében tartalmazHAT
Előző vagyok, váá véletlenül elküldtem befejezetlenül, bocsi.
Szóval, folyt. köv:
Tehát az előváladék ritkábban tartalmaz spermiumot, bár nem kizárt.
3. Csak kívülre került az anyagból, a hüvelyébe nem.
4. Tampon volt benne, szóval mégha került is volna egy kis anyag a hüvelyébe, akkor az is megfogja (tudom, a tampon nem fog.gátló, de nem is rendes mennyiségre gondolok, hanem annyira, amennyi egy ujjról kerülhet be, az pedig semmi)
Szóval nem terhes, ez egész biztos, egy babát nem ilyen könnyű ám összehozni, bár természetesen mindig óvatosnak kell lenni.
Amúgy meg nagyon aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz a barátnődért, le a kalappal előtted!:)
19/L
Tamponnal sexelni? Nah az érdekes lehet... azér nem tanácsos, mert végül eltűnik a kicsike.
amúgy terhesség kizárva ebben az esetben!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!