Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőmmel először pettinge...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel először pettingeltünk, és picit félek, h nem e nyúltam rosszkor rossz helyre. Lehet esetleg nem kívánt terhesség ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Körülbelül fél órát pettingeltünk, és én nem mentem el, csak előváladék volt, de tudom, h ettől is lehet terhesség. Ez mellett a barátnőmnek még menszesze volt, de már csak kicsit, és tampon volt rajta. Igazából csak megérintettem, és nem nyúltam fel neki, mert nem is tudtam volna, ink csak a csiklója körül izgattam, de végülis kívülről az egész nemiszervét. Attól félek, h a kezemre került előváladék maitt, végbemehet a terhesség, igazából még el sem mondtam neki, sztem neki eszébe se jutott az egész, nem akartam feleslegesen idegesíteni ezzel, h ettől féljen a következő havijáig. Remélem tudtok kielégítő választ adni, és előre is köszi.
2009. júl. 18. 21:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát ezentúl sokkal jobban fogok vigyázni az biztos, meg persze h el fogom mondani neki ezt is h ő is jobban figyeljen, mert hát emberek vagyunk, mindenki hibázhat. Remélem ebből nem lesz semmi gond, mert nekem ez már bőven elég lecke volt, már belegondolni is, azért még várom a további válaszokat a legfelső kérdésemmel kapcsolatban.
2009. júl. 18. 22:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Tuti, 100% biztos hogy nem lesz terhes, ne aggódj!

1. mensturált

2. csak kívülre került előváladék, ami csak az esetek kisebbik részében tartalmazHAT

2009. júl. 19. 01:19
 13/20 anonim válasza:
Szerintem nem biztos, hogy valaki aki balf..ik az szerelmes, de mint a kérdező jelezte, ebben az esetben Ő az:)
2009. júl. 19. 01:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, váá véletlenül elküldtem befejezetlenül, bocsi.

Szóval, folyt. köv:

Tehát az előváladék ritkábban tartalmaz spermiumot, bár nem kizárt.

3. Csak kívülre került az anyagból, a hüvelyébe nem.

4. Tampon volt benne, szóval mégha került is volna egy kis anyag a hüvelyébe, akkor az is megfogja (tudom, a tampon nem fog.gátló, de nem is rendes mennyiségre gondolok, hanem annyira, amennyi egy ujjról kerülhet be, az pedig semmi)

Szóval nem terhes, ez egész biztos, egy babát nem ilyen könnyű ám összehozni, bár természetesen mindig óvatosnak kell lenni.

Amúgy meg nagyon aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz a barátnődért, le a kalappal előtted!:)

19/L

2009. júl. 19. 01:24
 15/20 anonim ***** válasza:
Előző előtti voltam bocsi.:) beelőztek:)
2009. júl. 19. 01:25
 16/20 anonim ***** válasza:
kedves 21:35, mégis mitgondolsz, h a kis hímivarsejtek, amik a csiklón pihennek, majd 2-3 nagy lélegzetvétel után, csákánnyal a kezükben, utat vágnak maguknak a tamponon át, és felmásznak a méhbe?:D
2009. júl. 19. 02:09
 17/20 anonim ***** válasza:
De tök mindegy h mennyi a mennyiség. Nem ettől függ. Egyetlen egy spermium is megy az "ösztönei" után, azaz úszik a pete felé. A tampon pedig nem tölti ki az egész hüvelyt...(Csak tudnám sok ember minek szexel. Elnézés a kérdezőtől, csak zavar egyesek tudatlansága.)
2009. júl. 19. 22:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Kedves 02,29. Arról volt szó, hogy ha a hüvelybe került.....gondolkodom gondolkodom
2009. júl. 19. 22:35
 19/20 anonim válasza:

Tamponnal sexelni? Nah az érdekes lehet... azér nem tanácsos, mert végül eltűnik a kicsike.

amúgy terhesség kizárva ebben az esetben!!!!!!!!!!!

2009. júl. 22. 01:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Erre még nem kaptál elég választ?
2009. júl. 22. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!