Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel először pettingeltünk, és picit félek, h nem e nyúltam rosszkor rossz helyre. Lehet esetleg nem kívánt terhesség ebben az esetben?
nem kell félni, nem lett terhes. egyrészt mert nincs kis csáknyuk, amivel átmennek a tamponon, másrészt ha kívülre került is volna rá hímivarsejt, az nem tudna hogyan felúszni, végezetül nem valószínű hogy akkor van peteérése.
Szóval nyugalom, nem leszel ideje korán apuka, de máskor is tessék vigyázni, és ha arra kerül a sor védekezni!
Mellesleg tényleg nem nyúltam fel neki, és ha jól tudom több centi is kell ahhoz, h a sperma eljusson a megfelelő helyre és csak kívülről izgattam. Az eset után 1 hét telt el, mennyi idő múlva lehet a terhességre utaló jel, és mik lehetnek esetleg ezek?
Bocsi ha még több kérdést tettem fel, az első kérdések is aktuálisak és köszi az eddigi hozzászólásokat, remélem kapok még néhány választ mindennel kapcsolatban, köszi.
"nem akartam feleslegesen idegesíteni ezzel, h ettől féljen a következő havijáig"
De aranyos vagy! :)) A barátnődnek nagyon nagy szerencséje van Veled, hogy ennyire szereted!
A terhességre utalhat a reggeli rosszullét, összevissza kajálás (pl savanyúság lekvár után.. amit épeszű ember nem enne meg, de most kell!!) Hányinger, fáradékonyság...
De inkább olvasd el ezt:
De ne aggódj, nem lehet terhes ennyitől!
(21:50-es)
Nem lesz terhes, nyugi.
Azért remélhetőleg, ha máskor ilyen történik, tudatod a barátnőddel is, mert lehet, hogy te nem akarod idegesíteni, de mi van ha tényleg történik valami és mire észbe kap(tok) késő lesz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!