Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így ugye semmi esély rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így ugye semmi esély rá, hogy baj legyen?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik, de engem ez annyira nem hagy nyugodni :s

Elmentem wcre és láttam, hogy az ülőjén vmi fehér cucc van. Azthittem, vmi kajamaradék, vagy anyám kiöntött vmit a wcbe, nem tudom... Szóval úgy ültem le a wcre, hogy ne érjek hozzá, de valahogy mégis hozzáért a combom külső fele. Akkor jutott eszembe, hogy mi van, ha az 'Az'? Fogtam és benedvesítettem a törülközőt, letöröltem a combomat ott, aztán gyorsan elmentem tusolni is, vagy fél tubus tusfürdőt elhasználtam, annyit mostan a combomat...

Ebből lehet bármi baj?

Nem lettem gányos, szerintem csak max 1 picit értem hozzá, a combom küldő felével, amikor húztam fel a gatyám, direkt ügyeltem rá, hogy ne érjen oda a bugyim...

De így is teljesen készen vagyok, csak erre tudok gondolni, hogy most mit csináljak. Tudom, hogy teljesen hülye vagyok, de nem bírok nyugalomban lenni, amíg valaki meg nem mondja, hogy ez hülyeség :s szall nyugtassatok meg, ugye nem lehet bajom?

2012. júl. 31. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet bajod. Remélem most már jobban vagy :) De hogy lehetsz ennyire igénytelen, hogy leülsz rá vagy mellé az tök mindegy ?
2012. júl. 31. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Biztos? :s fogalmam sincs amúgy, ma tiszta holdkóros voltam, nem foglalkoztam vele :s
2012. júl. 31. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi az az Az? Majonéz? És ki az a bunkó, aki ott eszi a hotdogot, és még meg sem törli a WC deszkát. Te meg ott végzed a dolgod, ahol más eszik?
2012. júl. 31. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
nyugi nincs semmi baj:) am min aggodsz? mert hozzáért a combodhoz?:D am hány éves v? és kié lehetett a feltételezett 'Az' : D?
2012. júl. 31. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
A legjobb védekezés, ha lenyalod a deszkáról
2012. júl. 31. 19:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Jah és amúgy abból lehet kellemetlenség, hogy utána csak simán papírral letöröltem a cuccot és nem sterilizáltam az ülőkét? : |
2012. aug. 1. 01:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Abba, hogy nem sterilizáltad az ülőkét, senki nem fog belehalni. :) És bajod sem lehet abból, ha mégis "Az" volt a deszkán, mert a combod külső fele nem tud megtermékenyülni. Komolyan :D
2012. aug. 1. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!