Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumiszakadás élvezés nélkül!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumiszakadás élvezés nélkül! Hány % esély van arra hogy "baj" legyen?

Figyelt kérdés
Elszakadt egymás után 3x is az óvszer.. 2 töt azonnal észrevettük a 3.at max 1 perc után.. nem élvezett el a barátom, szerintem tuti nincs baj csak ö parázik.. vegyek tesztet vagy felesleges?
2012. márc. 21. 16:45
 1/4 Grimmm válasza:

Hogy a francba szakítottatok el 3 gumit?Még forma egyen sem használnak ennyit.

Amúgy nem lesz semmi gond 99.99%

2012. márc. 21. 16:48
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon kicsi volt rá!!! és nagyon remélem hogy nincs baj csak nagyon szeret engem és állatira félt,mert epilepsziás vagyok és nem szedhetek antibébit meg ha felhuzom magam hajlamos vagyok rohamot produkálni :\
2012. márc. 21. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy átlag óvszer 10 cm átmérőre lazán kitágul és nem szakad szét. Szóval a barátod vagy valami nagyon balfék, vagy éles a körme, mint a rettenet, vagy egy elefánt farkára húztátok, de a nagy farok miatt nem lehet.

15 év alatt nagyon sok gumit elhasználtam, de soha egy sem szakadt el. A hiba bennetek van.

Lehet baj, de nem érdemes rajta aggódni, tesztet akkor vegyél, ha már késik.

2012. márc. 21. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Pedig kiszakadhat amiatt, mert kicsi. Amikor velünk történt ilyen, konkrétan leszakadt a gumi teteje és alig bírtam kiszedni magamból. Ja, és ez durex xxl volt. 7 éve védekeztem óvszerrel, első 2 szakadás volt.

Kérdező, vegyetek nagyobb gumit, mert a kicsi tényleg szakad!

2012. márc. 21. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!