Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra hogy terhes legyen?
Elsö alkalomal nem védekzetünk barátnömel. És elmentem benne
(egyszer mentenm el csak benne) de én szüz voltam még most vesztetem el töle ö még elötem csak egy fiúval volt
Mért kérdezed ha tudod rá a válasz? Olvass el végre felvilágosító könyvet, vagy kérd meg anyádat. szánalmas vagy. Amúgy igen, lehet terhes...
20/F
Szia!
Sajnálom, de lehetséges. Sem a női sem a férfi szüzesség nem befolyásolja ezt, mármint teljesen mindegy, hogy első vagy századik alkalom volt, ez a biológia, sajnos létrejöhet terhesség.
Mikor történt ez a védekezés nélküli aktus?
Tekintve, hogy pont így csinálják azok is, akik gyereket szeretnének... Igen, lehet terhes, nagyjából másfél hónap múlva kiderül. És remélem vagytok már olyan idősek és annyira felelősségteljesek, hogy fel tudjátok nevelni, mert nem lehetsz annyira embertelen, hogy abortuszra rávedd...
Imádkozz, hogy szerencsétek legyen és ne essen teherbe, legközelebb pedig védekezzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!