Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek van esély arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dj Dév kérdése:

Szerintetek van esély arra hogy terhes legyen?

Figyelt kérdés

Elsö alkalomal nem védekzetünk barátnömel. És elmentem benne

(egyszer mentenm el csak benne) de én szüz voltam még most vesztetem el töle ö még elötem csak egy fiúval volt

2011. szept. 15. 20:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

hátt nem tudom remélem szerencsém lesz!!!!!

köszi a választ!!!!

2011. szept. 15. 20:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor holnap reggel első dolgotok legyen elmenni egy nőgyógyászhoz és mondjátok el mi történt. Ő fog felírni esemény utáni tablettát, ez megakadályozza a nem kívánt terhességet. Kérjétek meg, hogy tájékoztasson titeket a biztonságos szexuális életről, biztosan el fogja mondani, de ha ő nem, akkor menjetek el a védőnőhöz, ő is nagyon szívesen elmondja nektek,hogy mi a helyes védekezés a nemi betegségekkel és a nem kívánt terhességgel szemben.
2011. szept. 15. 20:45
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Ha tele töltötted, akkor nem kell több alkalom...
2011. szept. 15. 20:46
 14/21 A kérdező kommentje:
egyetlen egyszer csak mert meg ijedtem amikor elmentem benne hogy mi lesz most tudom elöbb kelet volna gondolkozni igazatok van minden be felelötlenek voltunk tudom!!!!
2011. szept. 15. 20:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen azok voltatok, de ezt még mondom helyre lehet hozni, mivel az aktus óta nem telt még el 72 óra. Ezért kell elmennetek holnap reggel a nőgyógyászhoz,aki felírja ezt a 72 órás vagy másnéven esemény utáni tablettát. Ha megkéritek el fogja mondani hogyan mikor vegye be a barátnőd, de rá is van írva a betegtájékoztatóra.

Ez receptköteles, szóval irány a doki reggel.

Ez jó lecke volt, soha többé ne legyetek együtt védekezés nélkül.

2011. szept. 15. 20:51
 16/21 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem 100%, hogy terhes, nem is védekeztetek, meg el is mentél benne. Hány évesek vagytok? Esemény utáni tabit írassatok fel.
2011. szept. 15. 20:59
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszolónak sem ártana az a bizonyos védőnői felvilágosítás.
2011. szept. 15. 21:00
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
Bírom hogy mostmár a fiúk is elvesztik a szűzességet..
2011. szept. 16. 12:59
 19/21 anonim ***** válasza:
72 órás esemény utáni tabi.jól kicsesztél a barátnőddel amúgy.De a barátnőd se túl okos.Ja a gyógyszer 6000Ft kb.Felborítja a hormonháztartást, jó tömény hormon.Egy gumi meg 150-200FT darabja.Nem értm miért nem védekeztetek?Minek szexelsz, ha azt sem tudod hogy hogy lesz a gyerek.amúgy pont úgy mint ahogy Ti csináltátok.Egyszer élveztél bele-pont így kell gyereket csinálni.Sok eszed van.Amúgy a barátnőddel csesztél ki legjobban mert ő lesz terhes lehet és neki kell átélni az abortuszt is tinikorában nem neked.A barátnőd is volt már pasival akkor hogy engedhette???Nem normálisak vagytok.
2011. szept. 16. 21:10
 20/21 A kérdező kommentje:
Hátt már mindegy meg lássuk mi lesz ha ugy van akkor abortusz!!! minden féle képpen!! amugy meg tudom hogy felötlenek voltunk de már meg történt!! lesz ahogy lesz!!!
2011. szept. 17. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!