Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Massal is tortent mar igy?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Massal is tortent mar igy? Kicsit aggodom. Van ra okom?

Figyelt kérdés

arrol van szo,hogy szeretkeztunk a baratommal,es mikor en kerultem felulre,ereztem mintha az ovszerbol kiment volna a levego..utanna megneztuk hogy nem-e volt lyukas,de nem volt az..van ra okom aggodni?

kerlek segitsetek..

17/L

2009. júl. 16. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Az óvszerben NEM lehet levegő. Ha úgy tettétek fel, hogy levegő volt a végében, az már régen nem jó. Egyébként nem hinném, hogy ezt a levegőt érezted. Inkább azt, ami a puncidból jött ki. Nem kell aggódnod, de ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet.
2009. júl. 16. 10:46
 2/7 A kérdező kommentje:

biztos nem kell aggodnom?

meg nem sok tapasztalattal rendelkezem ilyen teren,hisz nemreg veszitettem el..

belolem levego?ott lent?ez is lehetseges?

ja es az mennyiben jo ha a mehem fenntebb van mint mas lanyoknak?

ekkor kisebb az esely a teherbeesesnek?

2009. júl. 16. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, jöhet ki levegő belőled. Akkor most már tudod, hogy mikor az óvszert felhúzzátok, a végét (tasak) meg kell fogni, így a levegő kinyomódik belőle.(A gumi dobozában van használati utasítás, nem szégyen elolvasni) Attól még mert a méhed feljebb van mint másoknak, ugyanúgy teherbe eshetsz. Ha te nem is, legalább a pasid lehetne kicsit jártasabb ezen a területen. F27 (én voltam az elős is)
2009. júl. 16. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos nem kell aggódnod,főleg ha megnéztétek az óvszert és minden rendben volt. Épp az ,hogy nem szabad az óvszerben levegőnek lenni,mert akkor kiszakad. A barátod szex közben tulajdonképpen olyan,mint egy pumpa. Ezért mész teli levegővel,csak azt érezhetted! A méhed meg ha fentebb van ,szerintem ugyanannyi az esélye a teherbe esésnek,mintha nem lenne fentebb. ( na ezt jól megaszontam :D remélem érthető volt ez a mondat :D )Ne parázz ilyeneken,felesleges :)
2009. júl. 16. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:

ha annyival fennebb van h ez szamit akkor ott baj van. ha meg nem akkor tokmind1.

normalisan a kisajkak teljesen elzarjak a huvelybemenetet (pl medenceben nem telsz fel vizzel) de szeretkezeskor a penisz mellett beferkozhet 1 kis levego ahogy a baratod "pumpal" foelg bizonyos pozokban es ez utan "puncipuki" formajaban jon ki. kicsit ciki de ha elrohogitek nincs baj. lehet h te is ilyesmit ereztel.

6/7 A kérdező kommentje:

koszi az informaciokat:)ezentul jobban odafigyelek

de akkor van ra okom aggodni?

7/7 A kérdező kommentje:

huuhh:D

koszi szepen a gyors valaszokat:D

megnyugodtam

ezentul mostmar jobban odafigyelunk,mindenre:D

huuuu....:D

2009. júl. 16. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!