Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? (lent)
"mondom..akkor miért akkor romlott le a tanulmányi átlagom?"
Talán mert ostoba és lusta vagy. Semmi köze a családodhoz.
Senkit nem hat meg a rinyád kislány.
100%-ig biztos vagy benne, hogy nagyon is harmonikus családi környezetben élsz, rengeteg gyerek van, aki sokkal szarabb körülmények között él, mégis nagyon jól tanul és van esze védekezni, ha már szexre adja a fejét.
Egy kis elkényeztetett hisztis kamugép vagy, semmi más, ha nincs szerencséd még terhes is...
Ne szaporodj, kérlek... Inkább barátkozz a helyesírási szótárral és járj be biológia órákra mielőtt szexelni kezdessz. Luxus lett ez a mai világban? Ha van eszed szétteni a lábad magad és a saját kérésedre GUMI NÉLKÜL szexelni, akkor az igen is az bizonyítja, hogy FELELŐTLEN VAGY. Ha dugni van eszed akkor gyereknevelésre is legyen. Bizonygathatod itt milyen érett lehetsz 14 évesen. ÉBRESZTŐ! A te korodban mindenki azt hiszi magáról, hogy ő marhára érett és mindent tud, én is ezt hittem, voltam tini. Csak a te korodban nekem még meg sem fordult a fejemben, hogy szexeljek.
A kérdésedre válaszolva: Természetesen igen, lehetsz terhes és nemi beteg is.
Óóóó, remekül megtanultad a szöveget, hogy a családi problémák miatt leromlott az átlagod.
Csak szólok, ha bemégy bőgve egy rendelőbe, bármelyik pszichiáter 5 perc alatt megállapítja a depressziót és elküld egy marék gyógyszerrel haza, függetlenül attól, hogy valóban depressziós vagy-e, vagy csak hisztérika.
Egyébként tényleg tökre mindegy, milyen a családod, mert ha terhes vagy beteg leszel, akkor Neked fog fájni elsősorban, nem nekik. Nem őket kell majd kikapartatni, nem nekik kell esetlegesen megszülni a gyereket, nem nekik kell megküzdeni a nehézségekkel. És tudod mit? Pontosan azért kéne kétszeresen vigyáznod a szexszel, mert nincs mögötted egy összetartó, stabil család, akik fogják a kis kezed a nehézségek közt. Meg kéne tanulnod ezt.
De továbbra is az a gyanúm, hogy nem vagy még 14, és azért vagy ennyire rápörögve, hogy a pasid vegyen neked esemény utánit, mert tudod, hogy akár le is csukhatják, ha 14 év alattit dug meg...
Nem hinném, hogy ennek a lánynak lenne ennyi esze. Ha arra nem sikerült rájönnie, hogy a saját testi épsége fontosabb a pasi élvezetének mértékénél, akkor a büntetőjogi felelősségbe miért gondolt volna bele?
Meséld el anyukádnak, kislány, jobb is, ha beszélsz vele végre a szexről.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!