Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? (lent)
nem depressziós vagy, hanem egy hisztis éretlen tiniribanc!!!!
hagyd már abba a nyavalygást, nem lehet mindent a rossz családi körülményekkel magyarázni
A pasid 18 éves 200 ezret keres és sok orvos rokona van.
Ne haragudjon meg a világ, de ez nálam több fronton kiba.szta a biztosítékot.
1. Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ennyit keres.
2. De ha mégis, akkor hogy jön ez ide? Tán a havi 200 elég ahhoz, hogy felneveljen belőle egy gyereket meg eltartson téged?
3. A sok orvos rokon meg max arra jó, hogy nem kell fizetni a pszichiáterért, amikor már nem csak azért leszel depressziós, mert apád ku.rvázik, hanem azért is, mert a 15 évesen megcsináltatott kaparásod miatt soha többé nem lehet gyereked.
Arról, hogy milyen szar körülmények között, szegényen, éhezve felnőni, tudnék neked mesélni, kislány. De attól, hogy éhezik az ember, az agyát még tudja használni (ahogy azt előttem már helyesen megfogalmazta valaki).
BTW én írtam rendes választ is, cse.szted elolvasni és megköszönni.
24/N
fogd már fel, hogy senkit nem érdekelnek a problémáid!!
problémája is van mindenkinek és segglyuka is! mégsem érdekel senkit a másiké!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!