Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? (lent)

Figyelt kérdés
Most csináltam először,és nem használtunk gumit,nem ment belém a pasi,vigyázott..lehetek terhes?(az előtti nap ment el a menszeszem.. ) És az esemény utáni tabletta?:) Meddig lehet bevenni? Mennyibe kerül? Meg tudja venni a barátom?:"D mert inkább életkort nem írok mert akkor jön az,hogy de fiatalon kezdik.meg stb..éslégyszi válaszolok:)saját tapasztalat tudás alapján válaszoljatok mert utánanéztem a neten és mindenhol mást irnak..:/ köszike..:) (negativ kommenteket le********-om.;) )

2012. júl. 25. 10:38
 11/92 A kérdező kommentje:
nem gondoltam arra hogy minden szeretkezés után... amúgy meg neem kéne aggódni nem 10 éves vagyok -.-" Aki normálisan válaszolt annak köszi az infóót .:) éés nemtudom,de elég gáz,hogy ilyen hülyének néztek páran,tudom,hogy nem cukorka,és nem szét tettem a lábam bakker. -.-" szebben is lehetne fogalmazni emberek..ha már ide írtok ;)
2012. júl. 25. 10:52
 12/92 anonim ***** válasza:

Lehetsz.

És remélem leszel is.

Megérdemelnétek.

2012. júl. 25. 10:52
 13/92 anonim ***** válasza:
Akkor meg főleg szégyen, ha nem vagy 10 éves, lehetne eszed...
2012. júl. 25. 10:53
 14/92 anonim ***** válasza:

Miért nem előtte jut ilyen eszedbe? Ez az amit sosem fogok megérteni...

Benyelheted a kritikát, ha már ide írsz.

2012. júl. 25. 10:54
 15/92 anonim ***** válasza:

Még van pofád visszapofázni?

Fingod nincs a szexről, de azért szétrakod a lábad minden jött mentnek természetesen védekezés nélkül, mert azt csak a "hülye felnőttek" találták ki, nem?

Pont ugyanolyan szánalmas vagy, mint az egész korosztályod!

2012. júl. 25. 10:55
 16/92 anonim ***** válasza:
Remélem kapsz egy cuki szifiliszt. Ilyenre nem is gondoltál???
2012. júl. 25. 10:55
 17/92 A kérdező kommentje:
ba*dmeg nem 10 éves.. az nem azt jelenti,hogy 10 éven aluli vagyok emberek.xD annyit segitek h legalább 14 múltam.. -.-" de nem annyi vagyok.. csak nem szeretném elmondani az életkorom,mert akkor ezen vagytok fenn akadva.. sokan abban az elvben élnek,hogy ha nem vagy 18 ne csináld.. -.- és nem röhögök rajta..csak tudakoltam,mivel a neten nem irnak le normálisan mindent... anyám meg basott az ilyenekt elmondani..olyan szép bas*us hogy az emberek háromnegyede csak kötekedni tud.bezzeg ti kérdésetek lenne akkor nem így látnátok.
2012. júl. 25. 10:58
 18/92 anonim ***** válasza:
Oh már 14 elmúltál, hova sz@rjak? Most komolyan? Amikor én voltam 14, nálunk egy nagy riherongy volt, aki ilyen idősen szétette a lábát, főleg védekezés nélkül. Pedig nem vagyok még 30 se.
2012. júl. 25. 11:01
 19/92 A kérdező kommentje:
jah és minden jött mentnek? evvel a pasival kemény 1 éve vagyok együtt.. -.-" és csak vele..úgy gondoltam,hogyha képes volt ennyit várni rám,akkor megérdemli,mert szeretem..és nem hinném,hogy neki bármi nemi betegsége van ..mert pár barátnőm,akik idősebbek régebben jártak vele.. és semmi bajuk nincs mert nekem mindent elmondanak..;) és ne nézzetek már ilyen hülyének de ha anyucika nem mondja el..apucikámat nemtom épp hol éldegél,az internet tele van hazugsákokkal. akkor?
2012. júl. 25. 11:01
 20/92 anonim ***** válasza:
51%

Gumi nélkül grat!

Majd ha szilfiliszt,trippert,chlamydia-át,hpv-ét esetleg egy jó kis gombás fertőzést össze szedsz 1000x-er meggondolod,hogy gumi nélkül csinálod e!

Nagyon remélem,hogy nem vagy terhes,ne szabadítsunk a világba egy olyan gyereket,akinek az anyja egy felelőtlen r*banc !

2012. júl. 25. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!