Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? (lent)

Figyelt kérdés
Most csináltam először,és nem használtunk gumit,nem ment belém a pasi,vigyázott..lehetek terhes?(az előtti nap ment el a menszeszem.. ) És az esemény utáni tabletta?:) Meddig lehet bevenni? Mennyibe kerül? Meg tudja venni a barátom?:"D mert inkább életkort nem írok mert akkor jön az,hogy de fiatalon kezdik.meg stb..éslégyszi válaszolok:)saját tapasztalat tudás alapján válaszoljatok mert utánanéztem a neten és mindenhol mást irnak..:/ köszike..:) (negativ kommenteket le********-om.;) )

2012. júl. 25. 10:38
 21/92 anonim ***** válasza:
Gumival mégis milyen veszély lenne? :D:D Jah, hogy nem leszel terhes, se nemi beteg...
2012. júl. 25. 11:06
 22/92 anonim ***** válasza:
61%

Megmondom őszintén, a stílusodból és az értelmi szintedből arra következtetek, hogy nem vagy még 14. :) Vagy maximum épphogy betöltötted.

Amúgy látszik, hogy ostoba vagy, ha most nem is lettél terhes, rövid időn belül az leszel, mondjuk 16-17 évesen, aztán mehetsz gyári melósnak és még 35 évesen is anyádon fogsz élősködni. Elindultál a lejtőn és nincs megállás.

Te tipikusan az a buta kislányka vagy, aki holnap és holnapután is meg fogja ugyanezt játszani.

Az, hogy anyád nem világosított fel nem jelent semmit. Ha ahhoz van eszed, hogy egész nap fészbúkon lógj köcsögök képeit lájkolgatva, akkor ahhoz is lehetett volna, hogy beírd a Google-be, hogy "szex, védekezés".

De sebaj, remélem, minimum tripperes lettél, de inkább szifiliszes, vagy mondjuk AIDSes. :) A lapostetű meg csak legyen hab a tortán, okés?

2012. júl. 25. 11:07
 23/92 anonim válasza:

Gumival is van veszélye? Ne mond már nekem :O de legalább védekeztek!

Ha 1 éve vagy álmaid férfijával,akkor nem tudott volna a farkára gumit húzni? Mert 1 év alatt beszélhettetek volna a védekezésről,nemde?Vagy talán már szeret annyira,hogy ne ejtsen teherbe!

Honnan tudja ez a csodapasi,hogy nincs a szervezetében egy lappangó herpeszvírus? Azt aztán nem fogja tudni,csak ha viszket a kukija.

2012. júl. 25. 11:08
 24/92 anonim ***** válasza:

Az a baj kislányka, hogy bizonygatod, hogy már nem vagy 14... De minél idősebb vagy annál cikibb ez a történet és annál szánalmasabb vagy te magad!

Nem az a baj, ha 18 éven aluliak szexelnek, hanem az a baj, hogy úgy kefélnek orrba szájba, hogy fingjuk nincs az egészről, se a következményekről, se a védekezésről, se az esetleges betegségekről.

Van, aki már ehhez 16 évesen is érett és tisztában van, van aki meg 19 évesen is egy idióta és 3 kúrás után teherbe ejti magát...

2012. júl. 25. 11:10
 25/92 A kérdező kommentje:
a gumi is elszakadaht lecsúszhat..akkor? miről beszélünk..amúgy meg felnötteket is kérdeztem és mindegyik mást mondott... egyiik aztmondta, a menstruáció előtt egy héttel akkor nem lehetek terhes ,a másik,hogy pont akkor..volt olyan aki azt mondta,csak menstruáció alatt.. ja és volt olyan aki azt mondta,hogy lényegében gumit is csak akkor ha félek valami nemi betegségtől,mert elég sokan vannak akik gumit használtak,és mégis terhesek lettek ..;)
 26/92 anonim ***** válasza:
100%

Az internet tele van marhaságokkal?

Mutass már nekem egy weboldalt, ami azt írja, hogy feküdj le nyugodtan védekezés nélkül a pasiddal, mert tuti nem leszel terhes és nem kapsz el semmi betegséget.

Ahhoz meg csak gratulálni tudok a "párodnak", hogy végigmegy az egész lánytársaságon. Mekkora májer már!

24/N

27/92 anonim válasza:

De drága,ha elszakad a gumi vagy lecsúszik,akkor már másként állnak hozzád az emberek,mert te védekeztél,csak a természet közbeszólt.Gondolkozz már!

A másik meg,hogy ők felnőttek! Nekik lehet hogy nem probléma,ha becsúszik egy gyerek,mert feltudja nevelni.De te?

2012. júl. 25. 11:12
 28/92 anonim ***** válasza:
OMG, nem használtok gumit, mert elszakadhat? Ne menj ki az utcára, mert elüthet egy busz, ennyi erővel. Ki mondta az okos, hogy a gumi csak nemi betegség ellen van? Akkor mégis mi a csöcsnek van rajta rész a spermának, hogy ne benned legyen...
2012. júl. 25. 11:12
 29/92 anonim ***** válasza:
És te azért nem húztál gumit a pasid löttyedt, tripperes farkára, mert úgyis lecsúszik? :D
2012. júl. 25. 11:13
 30/92 A kérdező kommentje:
jajj úristen,a neten is minden oldalon mást mondanak könyörgöm már nézzétek meg.:) és nem az,hogy nem vagyok tájékozott,nagyon sokat beszéltem erről felnőttekkel,de ha mindegyik mást mond,és ti is csak osztani tudtok,hogy egy felelőtlen ribanc vagyok,nem mondtam,hogy ezentúl mindennap szeretkezni fogok.mert nem fogok,ez egy egyszeri alkalom volt,és semmiféle lejtőn nem indulok el,mert ismerek olyanokat akik megtették hogy lefele lefele lefele és én olyan soha nem lennék,tök normálisan nevelkedtem,amig a szüleim szét nem mentek..mostmár inkább semelyiktől nem kérdezek semmit,és higyjétek el ,tudok felnőtt fejjel gondolkodni énis,tapasztaltam elég sok dolgot,és most nem fogom felcseszni az agyamat ilyeneken mint ti,mert ha lenne eszetek kedves kommentelők,akkor normálisa is tudnátok válaszolni,nem pedig OMG Ilyenek szaporodnak?:O meg ilyesmi . ;) nem tudom ti is hány évesek lehettek,de nem tudtok normálisan válaszolni..pedig azt kéne ;)
2012. júl. 25. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!