Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy az orvos nem ír ki nekem fogamzásgátlót?
Rámerőltette a Zoely-t, pedig mondtam, hogy ezt nem akarom szedni, mert barátnőmnek trombózisa lett tőle az 1. levélnél. Szóval nem akartam szedni. De nem akart mást kiírni, pedig mellékhatások miatt váltanom kellett a régiről..
Most ezzel még több bajom van, és félek, hogy nem fog másikat felírni. A városban van még 1 doki, az meg cypromix-et meg diane35-öt írt fel nekem, mikor semmi bőrproblémám nincs.. :S
"Kihisztizhetem", hogy ne Zoely-t írjon fel?
Na jó, hagyjuk. Nekem te ne javasold a cypromixet és a diane35-öt, mert rohadtul magas a hormontartalma. Max fél évig lehet szedni, indokolt esetben. Minek írnak ide ilyen h*lyék?... Költői kérdés volt.
Utolsó: vidéki vagyok..
De érts már meg légyszi, hogy nem rettegek a trombózistól, NEM ERRŐL VAN SZÓ!!!
Hanem arról, hogy mi van, ha nem ír fel nekem MÁSIK tablettát, mert LEFIZETTÉK! Érdekes, hogy egy csomó ismerősöm Zoely-t kap tőle mostanában, 3-4 hónapja meg a Meliane volt a "menő"
Ha ennyire biztos vagy benne, hogy lefizették akkor emeld a sejhajod és indulj másik orvoshoz...Ennyi a story...ha neked nem megfelelő meg ilyesmi akkor miért hozzá mész? Jópáran írták már előbb is, hogy másik dokihoz kellene akkor menni.
Meg honnan tudja melyik a neked való? :D Segítek :D Kivizsgálás a neve! :D:D:D:D:D
Okoskodj csak, de mond már nekem, hogy a máj vagy a vesefunkcióból látja-e, hogy melyik a nekem való? Abból azt látja, hogy szedhetek-e tablettát!
Mert vérvételnél ezeket nézi csak :))
De ha te ebből meg tudod mondani, hát akkor le a kalapom. Nekem nem tanították ezt meg
Úristen, milyen emberek vannak :DDDD
Nem gáz, jót röhögtünk rajtad!Különben nem tudom, ki a h*lye.. Talán az, aki elhiszi, hogy nem fizetik le a dokikat a gyógyszergyártók???:))) Látszik, hogy 1 cseppet sem dolgoztál még az egészségügyben!
Kérdező neked valami nagy elmebajod van. Jobb lesz, ha megbékélsz a világgal.
Orvoslátogató minden orvoshoz jár, úgyhogy nem tudom, mi bajod van ezzel...
Nekem van baj az agyammal? Most hogy jöttek ide az orvoslátogatók?:)
Na mind1, okos enged, szamár szenved, én nem írok ide többet. Idiótázzatok csak, aztán nézzetek nagyokat, hogy miért kapjátok a cypromix tablettát, a nagy semmire! Csak aztán nehogy tüdőembólia legyen a sok hormon miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!