Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szeretnék felíratni. Nem fog megvizsgálni az orvos ugye? (éppen megvan)
Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem köszi a választ :) Már voltam nála egy hónapja, akkor megvizsgált, de most visszamegyek felíratni tablettát.
-Mi alapján fogja nekem kiválasztani?
-És ilyenkor mikor megvan a havim olyankor nem vizsgál meg ugye?
-Mikor kell majd elkezdenem szedni(tudom, az orvos majd tájékoztat, csak kíváncsi vagyok. Azt olvastam a vérzés első napján..De akkor nekem most 1 kerek hónapot kell majd várnom?Aztán még egyet még hat?)
2012. febr. 21. 14:09
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és még valami. Sokan írták hogy ilyen 10-20 kilókat híznak a tablettától. Nem értem hogy miért nem hagyják abba mikor mondjuk még csak 3 kilót híznak?Miért várnak még feljön 20?:S Valaki ezt megtudja nekem mondani????
2012. febr. 21. 14:10
3/10 A kérdező kommentje:
Mostanra kaptam időpontot,nem fogok ezért heteket várni :S
2012. febr. 21. 14:14
4/10 anonim válasza:
A múlt hónapban volt rákszűrésed? Ha nem, kötelessége elvégezni. Illetve meg kell, hogy vizsgáljon, hogy egy esetleges terhességet kizárjon. A súly/szőrösödés/testi jellemzők szoktak iránymutatóak lenni, de az éppen aktuális trend tablettát fogja valószínűleg javasolni. A tabletta 1 hét után véd (általában), ha félős vagy, a rákövetkező menstruáció után szexeljetek egyéb védekezés nélkül. Ja, és igen, csak a következő menstruációd kezdetekor kezd szedni a tablettát, ha az van ráírva.
5/10 anonim válasza:
Nem mellesleg a tabletta csak vizet tartat vissza a testeddel. A plusz kilókat a megváltozott étvágy okozza.
6/10 A kérdező kommentje:
Volt rákszűrésem a múltkor igen. Akkor meg is vizsgált.
Ksözönöm a választ!
2012. febr. 21. 14:18
7/10 anonim válasza:
hát pedig.... -.-
na jó http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__19009..
8/10 étoile et lune válasza:
Engem nem vizsgált meg, hanem elküldött vérvételre, ami aztán olyan lett, hogy közölte velem, hogy ne akarjak tablettát (utólag jobb is, mert miután megvettem volna, tutira meggondoltam volna magam), de amúgy nem kellett kézzel megvizsgálnia. Aszerint írja fel a gyógyszert, hogy melyik gyógyszergyárral szimpatizál, én legalábbis úgy tudom, nem azt fogja nézni, neked melyik lenne a legjobb, hanem azt, hogy melyikkel tudnád nagyobb összegben támogatni a gyógyszeripart. Van is ilyen sztorija egy barátnőmnek, hogy megkérdezték, mennyi pénz van nála, és eszerint ,,ajánlottak" neki valamit. De amúgy orvosfüggő. Ha az a nagyon s*ggfej, pénz által motivált fajta, nem fog elküldeni vérvételre se, hanem egyből felír neked valamit. Én legalábbis két héten át akartam tablettát beszerezni, és mivel az első orvos nem akart felírni nekem, elmentem egy másikhoz, aki egyből felírt nekem valamit, mire megmutattam neki a vérvizsgálatom eredményét tesztképpen (akkorra már nem érdekelt eléggé, hogy megkapom-e), de őt nem érdekelte, azt mondta, nyugodtan szedhetem.
9/10 anonim válasza:
Nem küld el,ha el is küld,akkor is az alapján választ gyógyszert,hogy melyik fog.gátlót gyártó céggel van leszerződtetve.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem vizsgált meg.Ingyen kaptam tőle fogamzásgátlót.(3 hóra valót) 1,5 hónap mulva megyek vissza egyeztetni.
2012. febr. 21. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!