Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy az orvos nem ír ki nekem fogamzásgátlót?
Rámerőltette a Zoely-t, pedig mondtam, hogy ezt nem akarom szedni, mert barátnőmnek trombózisa lett tőle az 1. levélnél. Szóval nem akartam szedni. De nem akart mást kiírni, pedig mellékhatások miatt váltanom kellett a régiről..
Most ezzel még több bajom van, és félek, hogy nem fog másikat felírni. A városban van még 1 doki, az meg cypromix-et meg diane35-öt írt fel nekem, mikor semmi bőrproblémám nincs.. :S
"Kihisztizhetem", hogy ne Zoely-t írjon fel?
Az orvos ért hozzá! A barátnődnek valószínűleg bármely másiktól is trombózisa lett volna, és ott valószínűleg az orvos nem vizsgálta ki rendesen, vagy egyszerűen nem lehetett előre tudni.
Neked nem lesz trombózisod tőle, azért, mert a barátnődnek lett... Ez elég egyértelmű és világos. Szóval hiába is hisztizel nem indokolja semmi, hogy ne azt írja fel.
Előttem volt nála egy csaj, akinél egy csomó Zoely-s tájékoztató füzetecske volt, meg ilyenek, szóval gondlom jól lefizették.
Szó szerint rámbeszélte ezt a sz@rt. Szörnyű gyógyszer amúgy...
Szóval nem tudom, mit izéltek, ő se a nekem valót írja fel. Honnan tudná, melyik a nekem való?? Segítek, sehonnan. Viszont mind1, hogy melyiket, csak írjon fel másikat. És ez a kérdésem, hogy mi van, ha nem fog másikat felírni, csak ezt akarja megint rámerőltetni??
Különben a sok mellékhatása indokolná, hogy másikat írjon fel..
Nem tudom, miért kellett leragadni a trombózisnál, mikor írtam ezen kívül még pár sort.
Jó, de fogjátok már fel, hogy nem az a lényeg... :D Nem hiszem el, hogy az egész kérdésből 1 szón akadtok fenn.
Az a lényeg, hogy rámerőszakolta a Zoely-t, most van 1 csomó mellékhatás,a és félek, hogy nem fog felírni másikat. Világos?!?!
Ha ennyire elégedetlen vagy, keress fel egy másik nőgyógyászt. Ha félsz az adott tablettától, megéri akár egy másik város rendelőjébe is elutazni. Egy magára valamit is adó nőgyógyász az első doboz felírása előtt elküldi a páciensét általános trombózis szűrésre, ezt meg is lehet beszélni az orvossal, pláne, ha a felmenőid között már volt trombózisos megbetegedés.
Az nagy tévedés, hogy mindegyikben ugyanaz van, csak más gyártja, vannak eltérések.
DE !
Az összes fogamzásgátló tabletta fokozza a trombózis rizikóját, ezt fogadd el. Hiába ír másik fajtát, a kockázat ugyanúgy meglesz. Ezt azzal csökkentheted, ha kerülöd a többi rizikótényezőt és rendszeresen sportolsz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!